• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.11.2021

22:24

Antivakseri su najveće pi*de! Kada završe u bolnici ne pitaju lekare koji lek im daju, ni šta im stoji u listi!

Printscreen TV Pink

Politika

Antivakseri su najveće pi*de! Kada završe u bolnici ne pitaju lekare koji lek im daju, ni šta im stoji u listi!

Podeli vest

Lider LDP Čedomir Jovanović gostujući na TV Pink u emisiji "Hit tvit" komentarisao je antivaksere i pretnje epidemiologu Predragu Konu

- Bio sam užasno tužan kada sam video šta se desilo doktoru Konu. Nije on prva osoba kom dolaze pred kuću, ali ono što meni smeta i što mislim da moramo da razrešimo. Ja se Vama divim gospodine kako ste to izneli, užasno mi je žao što je takva slika otišla iz ovog grada u kom ima mnogo više pristojonog sveta, nego ovakvih budala. Ja posle kovida nisam mogao da dišem i otišao sam dva meseca u Grčku. Ja bih bio mnogo manje tolerantan, nego što je to današnja vlast. - rekao je Jovanović.

Lider LDP istakao je da su antivakseri najveće pi*de kada dođu u bolnicu.

- Najveće pi*de su antivakseri. Tada ne pitaju doktore šta im stoji u listi i koji lek im daju. U bolnici smo svi isti. Oni se najviše plaše i odjednom prestaju da budu antivakseri - dodao je on.

Jovanović je istakao da moramo da poštujemo ljude koji rade danonoćno kako bi spasili građane.

- Ljudi dolaze u smene, rade, bore se, pokušavaju. Moramo to da poštujemo. Moramo da poštujemo jedni druge. Nema razloga da mi budemo ludi. Očekujem  od policije da privede sve koji su pretili doktoru Konu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milutin

pre 2 godine

Čedin prašak ja pravi lek.ušmrčeš i gotovo

Boban

pre 2 godine

More mars u picku materinu stoko narkomanska, kuj kurac ti pricas nesto kada u celoj Srbiji nemas 500 glasova ko si ti da prozivas 50 % stanovnika Srbije, raspadas se nasilnice i narkomane.

Milojko

pre 2 godine

E Srbijo sta si docekala,da ti ovakav sljam vredja narod I da ga naziva pogrdnim imenom,nego kakva televizija takvi gosti,a i ove medije su iste kao I ovaj retard ...

DD

pre 2 godine

Slihtaro jedna, da ti ova vlast posalje jednu poresku da ti pretresu tvoje prihode kako bi ti okrenuo plocu..... Koga jos zanima tvoje misljenje?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija