• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.11.2021

16:48

/Video/ Brnabić ogolila pismo kongresmena: Rezultat rada lobističkih agencija!

printscreen

Politika

/Video/ Brnabić ogolila pismo kongresmena: Rezultat rada lobističkih agencija!

Podeli vest

Televizija N1 danas je u NTB Beograd, na potpisivanju sporazuma između Instituta za vestačku inteligenciju i Grada Beograda nastavila da insistira na temi pisma američkih kongresmena

Potpisivanju je prisustvovala premijerka, koja je istakla da broj kongresmena koji je potpisao pismo nije imponzantan, te je možda potrebno promeniti lobističkih agenciju.

Predsednica Vlade istakla je da svako sa svojim novcem ima pravo da radi šta god poželi. “Vi ste tako mogli da nadjete 6 poslanika u sazivu Narodne Skupstine, platite i izlobirate da kažu da je na izborima pobedio Dragan Đilas, iako na njima nije ni učestvovao. Vi napišete pismo, oni ga potpisu, i onda biste me isto pitali šta ćete uraditi povodom tog pisma? Pa ne biste.

Brnabić je istakla da je svakome potpuno jasno da je potpuno nerealno da se kongresmeni u SAD bave televizijom Pink ili Telekomom, već je očigledno da se tu kriju nečiji poslovni ciljevi.

- Ja zaista ne verujem u to da se kongresmeni u Americi bave Pinkom i Telekomom, i da očekuju da SAD sada otprizna izbore koje je već priznala. Ni vi u to ne verujete, osim ako niste naivni. A pošto znam da niste naivni, onda znam da ni vi u to ne verujete, već morate da mi postavite to pitanje, jer vam je to posao - zaključila je premijerka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lazni bot

pre 2 godine

Kad pusti taj gušterov osmeh nešto mulja uvek

Zoran

pre 2 godine

Ooooo! Lažni, tvoj Djilas otišao da kmeči kod amera i šiptarskih lobista! Ali džaba mu, ovde odlučuje Srpska nacija.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija