• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.11.2021

17:55

ODGOVOR NA TEKST! Aleksandar Jovanović: Nikada i nigde nisam rekao da ću uništiti Srbiju!

Beta

Politika

ODGOVOR NA TEKST! Aleksandar Jovanović: Nikada i nigde nisam rekao da ću uništiti Srbiju!

Podeli vest

Dana 28.10.2021. godine objavljen je tekst sa naslovom "Uništićemo Srbiju, neće samo Kosovo biti oteto"!

Odgovarajući na informaciju objavljenu u tekstu "Uništićemo Srbiju, neće samo Kosovo biti oteto"!, Aleksandar Jovanović Ćuta izjavljuje da nikada i nigde nije poručio da će uništiti Srbiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sns

pre 2 godine

Informer, najveći zagađivač medijskog prostora Srbije, a i šire!

Rade R

pre 2 godine

Ćuta! Trebao bi ovaj "gospodin" da se ponaša u skladu sa svojim nadimkom! Čovek koji je hteo da gradi svoju mini hidro elektranu kada nije dobio dozvolu za gradnju želi da spreči sve druge da to rade! Bilo bi pametnije da ćuti! Previše je licemerno sve ovo što on priča, a pritom nema ni kulturu ponašanja i kućnog vaspitanja! Najbolje je da ĆUTI!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija