• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.11.2021

19:44

Ako nešto možeš da sanjaš, onda to možeš i da ostvariš! Vučić objavio novi snimak: Ovde ćemo da ostvarimo neverovatne rezultate!

Tanjug/Miloš Milivojević

Politika

Ako nešto možeš da sanjaš, onda to možeš i da ostvariš! Vučić objavio novi snimak: Ovde ćemo da ostvarimo neverovatne rezultate!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je novi snimak na svom profilu na Instagramu!

Legendarni Enco Ferari je rekao da ako nešto možeš da sanjaš, onda to možeš i da ostvariš.

A Dajmler je rekao: Ili najbolje, ili ništa.

I kada smo pre samo nekoliko meseci otvarali prvi proizvodni pogon Кontinentala, a pre toga razvojno-istraživački centar Кontinentala, uvek smo govorili o nečemu što tek dolazi.

Danas ste mogli da vidite završetak prve faze ove fantastične, moćne fabrike, fabrike koja znači ključnu prekretnicu u razvoju Srbije.

 

 

Njan doprinos bruto domaćem proizvodu biće najveći u odnosu na sve fabrike koje imamo u Srbiji.

Njan izvoz biće najveći.

Ovo je visokotehnološka mega fabrika i verujemo da ćemo ih imati još ovde u našoj zemlji.

Ali, pre toga, ovde ćemo da ostvarimo neverovatne rezultate.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nenox

pre 2 godine

Sto bi Frojd rekao: "Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida".

Carica Sveta

pre 2 godine

Čoveče, saberi se. Narod ti umire. Odlazi iz Srbije. Ti, Vučiću, jedino što ne možeš ni da sanjaš, jeste da te iko smatra časnim i poštenim čovekom. Ratko Mladić je častan, profesor Ratko Ristić je častan. Zato si se i okružio nečasnim saradnicima, kako bi ti bilo lakše sebe da podneseš. Arno Gujon je, takođe, častan momak. Ljudi koji brane svoja imanja na Jadru, Rađevini, oko Kraljeva, širom Srbije su najčasniji na svetu. Oni koji brane svoje reke, šume, vode. Ti misliš da je to hir. Ti si izgubio ono što je najbolje. Poverenje časnih ljudi. To je najvrednija stvar na svetu, uz porodicu, decu. I veoma mi je drago što su se poravnali nečasni: tvoji ministri, saradnici, sa Čedom, Rasimom, Čankom, Đilasom, Milom, Tačijem, Kurtijem itd. To je ogroman dar istini . Pred veliku proslavu pobede u Velikom ratu. To što se ti baviš politikom i voliš da se slikaš, a ja suštinom i ne volim da se slikam, ne znači da si u prednosti već u samoobmani. Još jednom, narod ti umire.

Marko

pre 2 godine

Sanjam svako veče tebe i Danila iza rešetaka...a u susednoj ćeliji Andrej....

Jelena

pre 2 godine

Snovi se mogu ostvariti,dovoljno je samo da se boris za njih

cevap89

pre 2 godine

Srpski snovi postaju stvarnost iz dana u dan.

miki89ljig

pre 2 godine

Kada nesto jako zelis onda si sposoban to i da ostvaris.

zoki valjevo

pre 2 godine

Srbija svaki dan ostvaruje svoje snove. Nekada smo sanjali da imamo ovako ekonomski jaku drzavu, a sada nam je to realnost.

ruzica

pre 2 godine

Jos jedan san da nam se ostvari da se lopovi poput Djilasa i kriminalci kao Jeremic nadju tamo gde treba.

Ognjen

pre 2 godine

Sva je sreća što se Srpski snovi svakodnevno ostvaruju, naravno da to mnogima smeta kako spolja tako i opoziciji koja sve dobre rezultate negira, jer nisu u stanju da bilo šta dobrog ponudi građanima Srbije.. Sve je lepše ziveti u Srbiji.Srbija je na dobrom putu, ne sme niko da nas sputa na njemu jer prolazno vreme nam ide u korist.

miki

pre 2 godine

Kad vidim PRESEDNIKA ovako nasmejanog vredi se boriti za ovu drzavu jer toje jedino nase

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija