• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2021

11:55

Ako imate bahatog političara u Srbiji, to je Dragan Đilas! Brnabić odgovorila na napade posle svog tvita

Tanjug printscreen

Politika

Ako imate bahatog političara u Srbiji, to je Dragan Đilas! Brnabić odgovorila na napade posle svog tvita

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić odgovorila je na napade na nju nakon što je na Tviteru podelila snimak gde su izvučene izjave Dragana Đilasa

Sa iznenađenjem sam primila ove napise u medijima koji optužuju kako TV Pink, tako na kraju krajeva i mene koja sam taj spot podelila preko svog Tviter naloga, za prizivanje bilo kakvih katastrofalnih scenarija ili bilo kakvo ugrožavanje gospodina Đilasa. Ja ne znam kako neko može da kaže kako je ugrožavanje ili dehumanizacija kad uzmete samo citate jedne osobe i predstavite ih na jednom mestu.

Film je mogao da traje 15 minuta i izazvan je Đilasovom objavom da će kad dođe na vlast obračunavati s bahatim ljudima, onima koji prete i onima koji su se obogatili na račun države, a u stvari priča iskreno o sebi.

 

 

Ako imate bahatog čoveka to je Dragan Đilas, ako imate nekog ko preti to je Dragan Đilas, ako imate nekog ko se obogatio na račun države to je Dragan Đilas.

Dakle to je film koji osim toga ništa drugo ne govori. Ja ću se potruditi da pokažem još neke primere koji govore isto to, i oko kuće Velikog brata i oko nekih drugih stvari u njegovom desetogodišnjem mandatu. Ali žao mi je što se to na bilo koji način povezuje sa Oliverom Ivanovićem. Žao mi je posebno i želim to javno da osudim što se time takođe priča o tome ko je ubio Olivera Ivanovića.

Ako bilo ko ima bilo koja saznanja o tome ko je ubio ili ko je odgovoran za smrt Olivera Ivanovića, ta saznanja mora da podeli s nadležnim organima. Mora. Ne treba, nego mora. I to ko je izvršilac, i to ko je inspirisao, i to ko je organizovao.

Dakle, neverovatno mi je da na tako paušalan način govorite o tako strašnom zločinu i povlačite paralele sa slučajem koji nema nikakve veze s tim. Govorite o dehumanizaciji i vi koji imate sate i sate programa o predsedniku Republike Srbije u kome njega i njegovu porodicu nazivate bolesnicima, psihijatrisjkim slučajevima, ludacima, kriminalcima i tako dalje. Dakle zaista govore sve o sebi.

Foto: Informer DN

Dragan Đilas

Konačno, još jedna stvar za koju mislim da je važna. Znate, da je bilo koji Srbin ili Srbija imala bilo kakve veze sa brutalnim ubistvom Olivera Ivanovića, sigurna sam da bi Priština to u svojoj istrazi otkrila. Jedva bi čekali da pokažu to kako je neki Srbin ubio Olivera Ivanovića, inspirisao ili organizovao to ubistvo. A da optužujete Srbe vi sami za tako brutalno ubistvo jednog srpskog političara na Kosovu i Metohiji, to je skandal. Skandal protiv Srba na Kosovu i Metohiji, skandal protiv vaše zemlje.

Ako imaju neka saznanja, ja ih molim da ih podele sa nadležnim organima, to je njihova obaveza. Ja sam sigurna da niko iz Srbije, niko od Srba sa Kosova i Metohije nema nikakve veze sa tim ubistvom. Jer ponovo kažem, da ima, verujem da bi Priština otkrila. A pošto još uvek nemaju ni ko je inspirisao, ni ko je organizovao, ni ko je izvršio, onda verujem da to nema nikakve veze sa Srbima i Srbijom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 2 godine

Ćale mora da opet ide u Hit tvit da ubaci cigle u temelj i takmiči se u trokiranju sa Čedom

miki89ljig

pre 2 godine

Bahatost Djilasa i Jeremica prevazilaze svaku meru.

mihailo

pre 2 godine

Djilas ne sme da progovori o Oliveru Ivanovicu jer je povezan sa tim ubistvom.

Nebojsa iz Beograda

pre 2 godine

E za ovo ga jos niste optuzili ali eto nikad nije kasno.

zoki019

pre 2 godine

Djilas ima kriminalnu podrsku i zato se oseca mocnim i misli da sme i moze da preti policiji. Nadam se da ce ubrzo biti uhapsen za sve kradje i procesuiran.

sasa

pre 2 godine

Ogolila ga Ana do srži, istina je isplivala na površinu! Nikada više Djilasov režim neće urušavati Srbiju!Pa zar Đilas zaista misli da će uspeti da prevari građane Srbije i da ih ubedi da radi za dobro Srbije.

sasa

pre 2 godine

Otišao u Ameriku da blati svoju državu. Jadno.Ne čudi što Đilas nema podršku građana. On je spreman na sve zarad fotelje.

sasa

pre 2 godine

Đilasu su na prvom mestu lični interesi. Njemu je vlast potrebna da ne bi više njegova firma bila u gubitku.Prvo neka Đilas vrati 619 miliona do kojih je došao pranjem prozora.

sasa

pre 2 godine

Đilas je đon obraz. Nacionalne interese servira strancima na tacni.Otišao u Ameriku da blati svoju državu. Jadno.

Baća

pre 2 godine

Čuditi se bahatosti Dragana Đilasa je zaludna rabota. Čovek koji se enormno obogatio dok je bio vlast može da fascinira samo ološ. Obične građane koji su propatili i propali za njegove vlasti sigurno ne. Neka ga. Srbija je slobodna i demokratska zemlja u kojoj svakakav ološ, ko god, može da kaže šta hoće. I da se krije iza nekakve stranke I neće sigurno završiti u nekom Gulagu. Dakle, Điki, samo napred. Samo laži i maži. Ne vredi ti. Narod koji si ojadio odavno te je pročitao. Možeš samo da se ulizuješ stranim ambasadorima, ali te oni neće i ne mogu nikada dovesti na vlast. Ti si, Điki, oličenje propasti i lopovluka.

zoran

pre 2 godine

Premijerka je apsolutno u pravu, podrška za nju!

Odium is the cure for the lost

pre 2 godine

Јел' трокирао/ла док је помињао/ла партијског непријатеља број 1 ?

Trajko

pre 2 godine

Mihailo, da te citiram:"Djilas ne sme da progovori o Oliveru Ivanovicu jer je povezan sa tim ubistvom" ... Dakle imas dokaze za to Koje nisi dostavio Sudu I tuzilastvu? Ali zato kleveces unaokolo.

Solo

pre 2 godine

Ana,Vucic,Vulin i ostali iz SNS se samo prepucavaju preko novina i Medija i to Djilasu igra ta vrsta rekla/kazala napadanja umesto da SNS presavije tabak kao partija i predlozi izbacivanje Djilasove partije i ako nastavi tako ubaciti ga u zatvor na osnovu agesivnosti,laznim optuzivanjima,pretnje smrcu i svi vidovi njihovih medija moraju da se debelo kaznie ili zatvore..To je to...Posle toga imacemo cistiji vazduh u Srbiji.

Srbski komita

pre 2 godine

Djubre... mislim djilas... Obraz djon...

Pera Savic

pre 2 godine

Samo se setite onog ponasanja Djilasa prema saobracajcu i sve ce vam biti jasno.

Mima

pre 2 godine

Srbija i treba da pravi ove kratke video snimke,da gradjane podseti sa kakvim losim i bahatim ljudima mi se sada borimo,da je jedan Djilas harao Beogradom,to se ne sme ponoviti.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija