• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.11.2021

12:37

Kako da podržim Mariniku koja kaže da je u Srebrenici bio genocid?! Jovanović jednom rečenicom RAZMOTIRAO TEPIĆEVU! Video

Politika

Kako da podržim Mariniku koja kaže da je u Srebrenici bio genocid?! Jovanović jednom rečenicom RAZMOTIRAO TEPIĆEVU! Video

Podeli vest

Predsednički kandidat koalicije NADA Miloš Jovanović u gostovanju na Euronews televiziji rekao da on ne bi mogao da kao predsedničkog kandidata podrži Mariniku Tepić koja smatra da je u Srebrenici počinjen genocid

 


"Gospođo Miletić, samo jedno pitanje ako mi dozvoljavate", ljubazno je upitao Jovanović dok je voditeljka drsko i bezobrazno odgovorila:

"Ne dozvoljavam". 

Ipak, Jovanović je nastavio i zapitao je kako bi bilo moguće da on kao predsedničkog kandidata podrži Mariniku Tepić.

"Kako da je podržim kada smatra da je u Srebrenici počinjen genocid. Ili obrnuto, da ona podrži mene koji smatram sve suprotno od nje po suštinskim pitanjima", istakao je Miloš Jovanović gostujući na Euronews televiziji.

 

 


"Za ne mali broj opozicionara je ono što se dogodilo u Srebrenici genocid, što je za mene neprihvatljivo. Za neke EU nema alternativu, za neke je NATO prihvatljiva opcija. To je sve ono čemu se mi protivimo, i mi smo za neke potpuno druge vrednosti", naveo je predsednički kandidat koalicije NADA.

Jovanović kao pravnik smatra da u Srebrenici nije počinjen genocid i ističe da je presuda Međunarodnog suda pravde u Hagu je politička presuda.

Prema njegovim rečima, Srbi nisu krivi za ratove u bivšoj Jugoslaviji i da, ako se postavlja pitanje da li je Ratko Mladić zločinac ili heroj, onda je njegov odgovor da je heroj, navodi se u saopštenju.

 

 

Podsetimo, Marinika Tepić je u više navrata govorila da su Srbi genocidan narod i da su tokom rata u Hrvatskoj srpske vlasti na teritoriji Srbije, tačnije u Vojvodini, držale koncentracione logore za mučenje hrvatskih zarobljenika. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 2 godine

Šta očekujemo od "Euronews" televizije i voditelja na toj televiziji! Pa ništa drugo nego da su na strani neprijatelja Srbije, samo što pokušavaju to da rade u rukavicama! Izdajnici! Mislim na zaposlene u toj propagandnoj mašineriji, a oni koji su osnivači ..., to svi znamo! Živela Srbija!

Penzionerj

pre 2 godine

Za M mariniku svi znamo kakvog je karaktera ali i ovaj Koštuničin primerak je slatkorečiv i ne napada vlast isto kao Koštunica a posle ćurak naopako. Još se udružio sa nekim kraljevim miljenicima. Nećemo dva puta praviti istu grešku.

AntiAnti

pre 2 godine

Ali po presudi Suda, tamo se stvarno desio genocid!! Hocete da kazete i da Zvezdan Jovanovic nije ubio premijera ?!

BRNABIĆ: U Srebrenici je počinjen strašan zločin! MARINIKA: Ne, u Srebrenici je počinjen GENOCID!
Politika

BRNABIĆ: U Srebrenici je počinjen strašan zločin! MARINIKA: Ne, u Srebrenici je počinjen GENOCID!

Tema navodnog genocida u Srebrenici uvek je aktuelna. Dok muslimanska strana i tamošnji mediji tvrde da je u tom gradu bilo genocida, u Srbiji je stav jasan, zločina jeste bilo, ali ne takvog da se okarakteriše kao genocid. Taj stav ponovila je i premijerka Srbije Ana Brnabić, ali pojedini predstavnici opozicije, kao što je Marinika Tepić, umesto da drže srpsku stranu, oni su se priklonili muslimanskoj pa tvrde da je u Srebrenici počinjen genocid

27.10.2021

11:52

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija