• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.11.2021

09:31

ĐILAS PRIZNAO! Namestio sebi i svojim pajtosima da se "dugoročno ulaže" u leglo pacova, da bi plaćao minimalnu kiriju! Potvrđene reči premijerke Ane Brnabić!

Fotoilustracija/Beta/Informer

Politika

ĐILAS PRIZNAO! Namestio sebi i svojim pajtosima da se "dugoročno ulaže" u leglo pacova, da bi plaćao minimalnu kiriju! Potvrđene reči premijerke Ane Brnabić!

Podeli vest

lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas dovođenjem rijalitija u Srbiju i svojim prokjektom "Veliki brat" oštetio je građane Beograda za milione evra

 

Juče je premijerka Srbije Ana Brnabić objavila je na svom Tviter nalogu snimak o tome kako je krađa novca svih građana Srbije od strane Dragana Đilasa počela, i to za vreme dok je još bio zajedno sa Borisom Tadićem na vlasti.

Odgovarajući na pomenuti snimak, Đilas je rekao da je "kirija bila mala", priznajući tako da je sebi i svojim pajtosima namestio da se "dugoročno ulaže" u leglo pacova, da bi plaćao minimalnu kiriju.

Ovim je samo potvrdio premijerkinu objavu. 

Đilasov Emotion production započela nelegalnu gradnju objekata za snimanje "Velikog brata".

Bez potrebnih dozvola i saglasnosti, Đilasova firma je u Pionirskom gradu izgradila objekat od 1.967 metara kvadratna. Da bi ovo opravdali, izdata je dozvola za izgradnju dečijeg odmarališta mesecima nakon što je objekat završen.

Sa SRC "Pionirski grad" sklopljen je ugovor kojim je predstavljeno da je objekat građen za "dnevni boravak dece".

Istim ugovorom, objekat od 1.967m2 ustupljen je na korišćenje Đilasovoj firmi za svega 416 evra mesečno. Realna cena na takvoj lokaciji bila bi desetinama puta veća. 

Đilas je godinama koristio 1.967m2na lokaciji gde više od 7 evra košta mesečni zakup po kvadratu za samo 0,21 evro po kvadratnom metru.

Na ovaj način Đilas je oštetio građane Beograda za milione evra. Da bi ovo pokrili, nadležni su odobrili upotrebnu dozvolu za ovaj objekat za "dnevni boravak dece".

Foto: PrintscreenTwitter/Ana Brnabić

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maki

pre 2 godine

Njegovi mediji u saradnji sa dr portalima u B iH, ne svim ali vecina njih, 24 sata siju netrpeljivost a da ne kazemo mrznju o vama. Potrebno je da to prezentujete relevantinm faktorima, sa kojom razlogom se dizu non stop tenzije?

Mile

pre 2 godine

Covek je navikao da krade, to je bolest, ali kod njega neizleciva

Petar

pre 2 godine

Covek nije navikao da "kraducka", voli veliku paru

Milan

pre 2 godine

Džaba sve ovo! Krivična prijava, hapšenje... Samo još i da se pronađe sud koji može da mu sudi.

andrijana

pre 2 godine

Polako ce priznati sve. Jer za sve imaju pisani dokazi. Tako da sto se kaze, dolijao je.

Lidija

pre 2 godine

Poznato nam je da je Đilas sklon tome da se u sve što radi dobro ugradi.

Mirjana

pre 2 godine

I ako ima tolike milione Djilasu nikada para nije dosta .

Milos

pre 2 godine

Sve Djilasove nelegalne radnje polako se otkrivaju.

Jovan

pre 2 godine

Svi znamo da je Đilas nameštao tendere i prao pare preko Emotion grupe.

Pavle

pre 2 godine

Pa da, Emoušn grupa je nekad bila Đilasova, kao što je sada Direkt media.

Pera Savic

pre 2 godine

Ovako nesto moze samo da osmisli bolestan mozak poput Djilasovog.

Lora

pre 2 godine

Da ne pominjete Djilasa niko ga se od gradjana ne bi setio. Ali ovolika paznja je nenormalna. Sta je on ucinio za Srbiju dok je bio Gradonacelnik i deo tadasnje vlasti.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija