• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.11.2021

11:31

AKO NEKO MOŽE DA SE IZBORI ZA DOBRU CENU GASA, ONDA JE TO VUČIĆ! Sastanak predsednika Srbije sa Putinom najvažniji susret za našu zemlju!

printscreen

Politika

AKO NEKO MOŽE DA SE IZBORI ZA DOBRU CENU GASA, ONDA JE TO VUČIĆ! Sastanak predsednika Srbije sa Putinom najvažniji susret za našu zemlju!

Podeli vest

Premijerka Ana Brnabić poručila je danas da će predstojeći sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom biti najvažniji susret za našu zemlju u narednih nekoliko meseci, ako ne i najbitniji u ovoj godini

Prema najavama glavna tema biće cena gasa, a Brnabić ističe da od tog sastanka Srbiji zavisi ne samo kontinuirana energetska bezbednost i sigurnost, već i konkurentnost naše privrede.

- Ukoliko predsednik Vučić uspe da se izbori da Srbija dobije povoljniju cenu gasa od ostalih, onda to znači da će naša konkurentnost porasti taj dan. Biće izuzetno težak sastanak - naglasila je premijerka za TV Pink.

Foto: informer.rs

Susret predsednik Vučića sa Vladimirom Putinom najvažniji za našu zemlju

Ona je rekla da se predsednik Vučić svakodnevno priprema za taj susret i da se u ovom trenutku "ne bavi ničim drugim osim energetikom".

- Ako neko može tamo da se izbori za dobru cenu, onda je to predsednik Vučić. To je takva odgovornost - ocenila je Brnabić.

Predsednik Srbije najavio je da 24. novembra putuje u Moskvu, gde će se dan kasnije sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sandra

pre 2 godine

Predsednik Vučić će se sigurno izboriti najbolje za Srbiju.

Simic Dusica

pre 2 godine

Nadamo se svi najboljem ishodu predstojećeg sastanka.

Zeljko

pre 2 godine

Siguran sam da će Srbija imati dovoljnu količinu gasa i struje u narednom periodu i u dalekoj budućnosti.

Milovan

pre 2 godine

Srbija odlično sarađuje sa Putinom i Rusijom zahvaljujući jakoj spoljnoj politici predsednika Vučića.

Daki91

pre 2 godine

Nastavlja se sjajna srpsko - ruska saradnja i prijateljstvo.

Marina

pre 2 godine

Verujemo u predsednika i njegov uspeh u Rusiji.

Mira

pre 2 godine

Verujem da ce se predsednik vratiti sa dobrim vestima iz Rusije.

Milan

pre 2 godine

Ovaj sastanak je veoma vazan za nasu zemlju i nadamo se dobrom ishodu.

Jeca

pre 2 godine

Sigurna sam da cete se izboriti za to da u Srbiji bude gasa. Podrska predsedniku

Pera Savic

pre 2 godine

Vucic je covek koji ce uraditi sve za svoju zemlju i narod.

Marijana

pre 2 godine

Verujem predsedniku Vučiću, i znam da će moliti ako treba samo da obezbedi dovoljno gasa za naše potrebe, ali i da cena ostane nepromenjena, jer to nam je veoma važno i za fabrike i za domaćinstva.

Bojan

pre 2 godine

Ucestalost susreta naseg predsednika sa Putinom je dobar signal koji govori o dobroj saradnji i odnosima dvaju drzava.

Vlada

pre 2 godine

Srbija se uvek izborila za sve što joj je i bio cilj. Tako će biti i ovog puta, samo što imamo podršku Putina, koji je uvek bio uz nas. Sastanak će sigurno biti značajan za suzbijanje energetske krize!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija