• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beograd.sns.org.rs

17.11.2021

13:27

Naši građani znaju da je Đilas radio za svoj džep, kao i to da je predsednik Vučić svojim radom preporodio Srbiju!

Politika

Naši građani znaju da je Đilas radio za svoj džep, kao i to da je predsednik Vučić svojim radom preporodio Srbiju!

Podeli vest

Istina je očigledno zabolela Dragana Đilasa, pa je odmah angažovao svoje uposlenike i medijsku mašineriju da napadaju Anu Brnabić, zbog njenih objava na društvenim mrežama, izjavio je šef odborničke grupe SNS i narodni poslanik Aleksandar Mirković, a mi vam njegovu izjavu prenosimo u celosti

Boli Đilasa što niko od nas iz Srpske napredne stranke neće dozvoliti da se zaborave njegova nedela.
Makar je konačno i sam Đilas priznao da je svoje pozicije u vlasti, od direktora Narodne kancelarije tadašnjeg predsednika Republike, preko funkcije ministra, do gradonačelnika Beograda, koristio isključivo da sebi i svojim firmama stvori dobit. Podsećanja radi, Đilasove firme su tada prihodovale sa 619 miliona evra i to na štetu Beograđana i Srbije.

Đilas, gazda Multikoma, je rečima da je “njegova firma bila samo manjinski partner Emoušna” potvrdio sve ono što mi godinama unazad govorimo-da je svoje bogatstvo, koje se meri milionima evra, razbacanih po belom svetu, stekao dok je bio na vlasti i to na grbači građana. Pionirski grad, koji je oteo od dece, je samo jedna u nizu afera koje su obeležile Đilasovu vlast i pokazuje svu njegovu bahatost. Ali ne smemo zaboraviti ni duplo naplaćivane vrtiće, ni dug koji je ostavio trudnicama i porodiljama, kao što se ne sme zaboraviti ni činjenica da je Beograd ostavio pred bankrotom sa dugom od 1,2 milijarde evra i sa preduzećima koja su poslovala u minusu.  

Mogu i Đilas i njegova “Multikom mašinerija” da napadaju Anu Brnabić zbog istine koju je izgovorila, mogu da vređaju, prete i šire mržnju prema Aleksandru Vučiću, može Đilas čak da potroši i svih 68 miliona evra sa onih 57 računa u 17 zemalja, ali sve to mu je džaba jer građani Srbije znaju da je Đilas radio za svoj džep, kao što znaju da je Aleksandar Vučić marljivim, predanim i posvećenim radom preporodio Srbiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija