• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Objektiv

18.11.2021

21:37

ĐILASOV ŠEGRT TOTALNO ODLEPIO! Lutovac: Kosovo je druga država!

Politika

ĐILASOV ŠEGRT TOTALNO ODLEPIO! Lutovac: Kosovo je druga država!

Podeli vest

Lutovac je poznat po svojim stavovima kojima podržava sve što je loše po Srbiju

Predsednik Demokratske stranke, Zoran Lutovac praktično je priznao Kosovo i Metohiju kao državu, rekavši da predsednik Srbije, Aleksandar Vučić svojim “srpskim listama” utiče na politički život drugih država.

Naime, potrčko lidera Stranke slobode i pravde, Dragana Đilasa je u intervjuu za NIN još jednom pokazao koliko mu zapravo ne znači srpski narod u južnoj srpskoj pokrajini, pa je “udario” na njihove predstavnike, odnosno Srpsku listu.

Foto: Printscreen

… I to što bi hteo da preko svojih „srpskih lista“ utiče na politički život drugih država… – rekao je između ostalog Zoran Lutovac.

Foto: Printscreen

Podsetimo, Zoran Lutovac je poznat po svojim stavovima kojima podržava sve što je protiv države Srbije, pa se nedavno radovao što Srbija neće učestvovati Samitu o demokratiji koji u Vašingtonu organizuje predsednik SAD Džozef Bajden, međutim kada je Srbija pozvana na Samit, Lutovac je ućutao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
VOJIN

pre 2 godine

LUTOVAC т о т а л н о ЗАЛУТАО !!!

Da Vam objasnim

pre 2 godine

Jeste. To sto bi mi volele da nije ili sto u Ustavu, koga i Predsednik krsi svaki dan to pise ne znaci bas nista. I da ceo svet prizna suprotno, sta vredi, kad Akbanci nece da zive u Srbiji! Zasto ih krivimo sto nece? Pa, ni nasa deca ne zele da zive ovde i beze glavom bez obzira. .. Jedino da ponovo napravite genocid, na vlasti su isti... Ali ste vojno nemocni, na Nesinu i Vulinovu komandu ne reaguje ni njihov pas, a kamoli srpski vojnik. Zar ne? Jel' s'd malo jasnije? Znam da ste ne mnogo bistri, ali nemojte preterivati...

Ana

pre 2 godine

Sta drugo ocekivati od strane Djilasovca. Sve protiv drzave Srbije.

Ana

pre 2 godine

Lutovac je pomesao loncice ocigledno, reci da je Kosovo drzava je katastrofalna izjava.

Nik

pre 2 godine

Lutovac sve što više lupa to bolje po trenutnu vlast. Samo nek nastave.

Ninoslav

pre 2 godine

Od ovih ljudi treba sve očekivati jer su bukvalno spremni na sve. Dokaz da im srpski narod nije bitan ni na Kosovu ni bilo gde upravo je Lutovac dokazao

Dragan

pre 2 godine

Kosovo i Metohija je Srbija i to neće promeniti ni Lutovac a ni Đilas. A Vučić je dužan da štiti interese svog naroda.

Žigolo

pre 2 godine

Ta prodana duša, kojoj samo glava viri iz Đilasove zadnjice, će koliko sutra da optuži Vučića (po ko zna koji put) da je prodao i priznao Kosovo ... Jel ima neko u njegovom okruženju da mu objasni neke stvari?

Milutin Vranjski

pre 2 godine

Crnogorski parazit na Srbijanskoj grbači...

Kosovojesrpsko

pre 2 godine

Zar se Lutovac bavi citajem misli, ili je on vidovnjak pa zna sta Vucic misli i sta planira. Sram ga bre bilo da nema mrvu postovanja do predsednika drzave. Politicari moraju znati da predsednik predstavlja drzavu i narod i sve sto se napise i kaze na racun predsednika kaze se za drzavu i narod. Sva ova laprdanja opozicije govore koliko mrze drzavu i narod. Vucic je tu privremena figura a drzava i narod zauvek. Sram vas bilo sve koji sa toliko mrznje govorite o drzavi i narodu.

Glasinac

pre 2 godine

Lutovcu mora biti jasno da dok je Vučić na vlasti, Srbija neće nikada priznati nezavisnost Kosova.

Divna

pre 2 godine

Zaista nehumano prema ljudima, prema Srbima koji žive na Kosovu I Metohiji.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija