• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2021

14:41

Hteli bi da me javno siluju i sad imaju stav o meni? Brnabić: Sloga je Đilasov sindikat!

Tanjug/Sava RAdovanović

Politika

Hteli bi da me javno siluju i sad imaju stav o meni? Brnabić: Sloga je Đilasov sindikat!

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić našla se na udaru sindikata Sloga čiji predstavnici tvrde da je u slučaju Linglong pokazala totalno neznanje i da nije dorasla funkciji koju obavlja.

Premijerka Brnabić podsetila je javnost na stavove predsednika sindikata Sloga Željka Veselinovića, koji je svojevremeno izjavio da bi Anu Brnabić trebalo silovati.

- Da prvo odgovorim na te komentare sindikata Sloga. Pravo da vam kažem, ne postoji ništa što sindikat Sloga i njihov predsednik ne mogu ništa da mi kažu, a da me to povredi ili uvredi. Njihov predsednik je javno pozvao na moje silovanje, i to silovanje u javnosti u jednom rijalitiju. Sve što oni kažu, meni nema nikakav kredibilitet i nikakvu težinu, sve su o sebi rekli - poručila je Brnabić.

Srpska premijerka je potom iznela stav da veruje da je ovaj sindikat pod direktnim uticajem Dragana Đilasa.

Oni nemaju kredibilitet ni legitimitet

- Što se tiče njihovog kredibiliteta i njihovog legitimiteta, ja bih rekla da je sinidkat Sloga Đilasov sindikat. Đilas ima svoje televizije, on ima svoje dnevne novine, on ima svoje nedeljnike. On ima svoju stranku, koja nije stranka već plaća ljude mesečno da budu u toj stranci. Svi su zaposleni u njegovoj kompaniji Multikom. E tako ima i svoje sindikate - dodala je Brnabić.

Konačno, predsednica Vlade Srbije imala je poruku i za sve žene u našoj zemlji.

- Ja bih podsetila opet sve ljude, a posebno sve žene u Republici Srbiji kakav je njihov stav prema ženama i šta bi oni uradili da su ponovo na vlasti - zaključila je Brnabić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragojlo

pre 2 godine

Ana je divna zena!!!Zasto ne postovati zenu koja to zasluzuje i ponasanjem i pamecu???

Grada

pre 2 godine

Svi koji imaju negativno mišljenje o Ani Brnabić, su iskompleksirani ljudi. Da su makar delić uradili ono što je Brnabić, bilo bi bolje nego da osnivaju kao neke sindikate kako bi ponižavali svakog ko je doneo uspeh našoj državi.

Čiča Avalski

pre 2 godine

'ajde više SJAŠI sa grbaće ženo (ili čoveče) ... prevazilaziš dve granice pristojnosti ... ... a Ti si Premijer, BRE ... ponašaj se kao da predstavljaš vladu i narod !!!

Milana

pre 2 godine

Muškarac koji izjavljuje da jednu ženu treba silovati,ne treba da vrši nikakvu funciju,a još manje da raspravlja ko je dorastao svojim zadacima.

Dora

pre 2 godine

Pomenuti sindikat jeste pod Đilasovim uticajem,to znaju svi.

Vlada

pre 2 godine

Evidetno je da je sindikat osnovan samo iz razloga da se ponizi svako ko valja u Srbiji

Grada

pre 2 godine

Sloga je sve osim sindikata... To je jedno pozivanje na linčovanje i sve što je negativno

Jelena

pre 2 godine

Ovakav stav o silovanju prema bilo kojoj zeni u dvadesetprvom veku je nedopustiv.

Dejan

pre 2 godine

Sindikat koji omalovažava žene i koji poziva na slovanje je dno dna.

Joka

pre 2 godine

Svi odlicno znaju koliko Djilasovci "postuju" zene, podrska za premijerku

Gradjanin

pre 2 godine

Sraman potez pojedinaca iz opozicije, premijerka se stoicki nosi sa napadima i govorom mrznje

Romanija

pre 2 godine

Da su se pitali ti sindikalci ni jedna strana investicija ne bi došla u Srbiju.

Lela

pre 2 godine

Podrška premijerki, poznato je na sta su sve Djilasovci spremni, na najgore stvari

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Majka Dankinog ubice otkrila detalje saslušanje i susreta sa sinom monstrumom: Nisam grlila muža, pretresali su me
Hronika

Majka Dankinog ubice otkrila detalje saslušanje i susreta sa sinom monstrumom: Nisam grlila muža, pretresali su me

Svetlana Dragijević majka monstruma Dejana Dragijevića koji je u policiji priznao da je ubio devojčicu iz Bora, Danku Ilić koja bi 6. maja napunila dve godine, uz kuknjavu i očaj primila je našu ekipu u kuću iz koje su slobode lišeni pored Dejana i njegov otac Radoslav Dragijević i brat Dalibor Dragijević. S tim, da je Dalibor(40) preminuo u pritvoru.

25.04.2024

16:51

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija