• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.11.2021

15:16

A koga drugog? Vučić je personifikacija politike naše stranke i ekonomskih uspeha Srbije!

Informer

Politika

A koga drugog? Vučić je personifikacija politike naše stranke i ekonomskih uspeha Srbije!

Podeli vest

Član Predsedsedništva SNS-a Goran Vesić izjavio je da je potpuno normalno i prirodno što je Beogradski odbor SNS jednoglasno doneo odluku da predloži Aleksandra Vučića za predsednika stranke na predstojećoj sednici Skupštine stranke, 27. novembra

 

- Znao sam da će se to dogoditi, jer znam šta ljudi u stranci misle. A, koga drugog? Vučić je predsednik stranke, on je najzaslužniji za uspehe koje ima stranka, on je personifikacija politike naše stranke i ekonomskih uspeha Srbije - rekao je Vesić za TV Pink.

Podsetio je da je Vučić juče prisustvovao početku izgradnje pruge od Novog Sada prema Budimpešti i dodao da će u narednom periodu doći da se uveri kako teku radovi na izgradnji metroa u Beogradu.

Ukazao je da su upravo predsednik Vučić i Vlada Srbije stali iza projekta beogradskog metroa, što je 4,6 milijardi evra, plus 1,3 milijarde evra za BG voz, te za nove tramvaje.

- To sve je više nego petogodišnji budžet Beograda i grad ne bi mogao da sam tako brzo izgradi metro bez podrške predsednika Vučića. Kao što se ne bi gradili ni auto-putevi - rekao je Vesić i dodao da su svi beogradski odbori podržali predlog da Vučić bude ponovo predsednik SNS.

To se, kaže, u Predsedništvu stranke i kod članova nikada nije ni dovodilo u pitanje.

- Vučić je nekoliko puta rekao da je možda malo umoran, što ja mogu da razumem, jer je zaista u velikim obavezama, ali sam siguran da će on prihvatiti predlog članova SNS i da će ostati na čelu stranke - rekao je Vesić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Iva

pre 2 godine

Vučiću uspeh mogu da osporavaju uspeh oni koji mu zavide.

Vlada

pre 2 godine

Srbija je danas država u kojoj je životni standard na mnogo većem nivou, nego što je ikada bio. Toliko fabrika, bolnica, puteva je izgrađeno, da je to neverovatno. Ali, ovo je samo početak razvoja naše države!

Ana

pre 2 godine

Kada glasamo s jedne strane imamo lopove i lazove koji su bili na vlasti vlasti I sa druge strane imamo predsednika koji se bori za svoju drzavu.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija