• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.11.2021

15:48

HRVATSKI MEDIJI BRUJE! "Makron nas žestoko ponizio, nismo dobili ni blizu poštovanje kao što su dobili Vučić i Srbi"!

Politika

HRVATSKI MEDIJI BRUJE! "Makron nas žestoko ponizio, nismo dobili ni blizu poštovanje kao što su dobili Vučić i Srbi"!

Podeli vest

Francuski predsednik Emanuel Makron počeo je zvaničnu posetu Hrvatskoj, gde se sastaje sa predsednikom Zoranom Milanovićem i premijerom Andrejom Plenkovićem

Hrvatski mediji su odmah nakon dolaska francuskog predsednika počeli da bruje kako ih je Makron ponizio. 

Portal Index.hr piše kako su dobili žestoku šamarčinu i kako je predsednik Francuske prilikom posete Srbiji sa Vučićem pričao 4 minuta na srpskom jeziku.

Foto: Printscreen

A danas, kada je u poseti Hrvatskoj, a koja je platila rafale milijardu i sto miliona evra Francuskoj, nije progovrio ni reč na njihovom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
VOJIN

pre 2 godine

BRATSKI хрватско-српски PRC ароматизиран француским парфемом !!!

Srba Srbić

pre 2 godine

Pa Srbija je drzava sa višekovnom drzavnickom tradicijom i pravoslavnom verom. Zna čovek da je došao na genocidom otetoj Srpskoj teritoriji, tek izmišljeni satanizovani srpski jezik koji samo oni međusobno razumeju. Čist Srpski jezik je sa viševekovnom istorijom od koga su nastale razne kopije, tako da to nije poniženje već realnost.

sladjan

pre 2 godine

Nežna hrvatski ...a srpski zna,naučili smo ga

Mile

pre 2 godine

Stvarno mogao je i sa njima da poprica na Srpskom hahahahah

Mancini

pre 2 godine

Mi smo bili na istoj strani u oba svetska rata, a Hrvati ??? Poštujemo Hrvatsku, ali iskoristila je zadnji momenat da "uđe" u EU. Kada su u EU shvatili koga su sve primili u zadnjoj turi, ostale zemlje koje su se kandidovale, neće "ući" nijedna za sledećih 10-20 godina, zbog država kao što je Hrvatska, Bugarska, Rumunija (sve nabrojane zemlja poštujem u svakom smislu, ali one su po svim kriterijumima bile daleko kao i ove koje neće ući skoro). A to što nije Makron bio kao onakav kakve je bio u poseti u Srbiji, paaaa... iskonski prijatelji se posebno vole i poštuju. Ne znam kada su zemlje sa prostora današnje Hrvatske bile prijatelj Francuskoj. Hajde, demantujte me.

Nik

pre 2 godine

Lako za objasniti a da vas najmanje boli , pa covek verovatno zna srpski a ne rvatski .

Komsija

pre 2 godine

Makron zna da su Hrvati vazda bili svapske podrepne muve, oni sami sebe ne postuju, pa zasto bi ih onda neko drugi. Hrvata su se i njihovi gospodari nacisti gadili.

Kurto

pre 2 godine

Ma stvarno nije fer.Ne samo sto nije pričao na hrvatski nego Francuska je bombardovala srbijance,a Hrvate nije

Ratko

pre 2 godine

Sad je saznao za ubijenog Hrvatskog branitelja u Vukovaru,bumo videli srbistane

Vesna

pre 2 godine

Predsednik Makron vrlo dobro zna ko su Srbi a ko Hrvati. Zna ko je čestit narod a ko je izdajnik bio i ostao. Naravno da predsednik Vučić zaslužuje prijem kao mudar i čestit državnik koji se bavi ozbiljnim pitanjima, za razliku od hrvatskog koji je poput palanačke tračare, dežurne tužibabe, alapače i dežurnog pljuvača svega srpskog. Dosadili su i bogu i svetu, takvi, nikakvi. Sva čast pripada predsedniku Vučiću kao ozbiljnom i poštovanom državniku.

Nela

pre 2 godine

Poštovanje se mora zaslužiti , a Vučić i Srbija su to svakako zaslužili!

Vlada

pre 2 godine

Hvala Putinu što je pokazao koliko nas ceni kao državu i što nam je dao najpovoljniju cenu gasa

Dragan

pre 2 godine

Njih bi samo Hitler mogao da ispoštuje,kao što su i oni njega!Ne znam zašto se više i bave Srbijom i uporedjuju sa njom i kada će to jednom da prestanu!

Mito

pre 2 godine

Čovek ućio srpskohrvatski i odlično ga razume. Novokomponovani hrvatski još nije upoznao.

Milutin Vranjski

pre 2 godine

Ma šta se ovi svinjari žale... pričao je na srpskom a na krvatskom ne može da govori i da hoće - jer ne krvatski jezik i ne postoji.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija