• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.11.2021

18:37

Istorijski dogovor Vučića s Putinom o ceni gasa!

Tanjug

Politika

Istorijski dogovor Vučića s Putinom o ceni gasa!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postigao je istorijski dogovor o ceni gasa sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom, čime je još jednom potvrđeno uzajamno razumevanje i prijateljstvo naših dveju država, ocenio je ministar spoljnih poslova Nikola Selaković

- Pokazalo se da kredibilna i dosledna politika Srbije, utemeljena u poštovanju međunarodnog prava, u kombinaciji sa izvanrednim ličnim odnosima predsednika Vučića sa svetskim liderima, jeste recept za dugoročni razvoj i prosperitet naše zemlje - konstatova je ministar i dodao da je Srbija zahvalna prijateljskoj i bratskoj Rusiji na brizi za srpske nacionalne interese i spremnosti da pomogne u situaciji kada se čitav svet suočava sa energetskom krizom.

Energetska stabilnost i pouzdano snabdevanje prirodnim gasom jeste uslov daljeg napretka srpske ekonomije i Srbija će umeti da ceni predusretljivost i razumevanje Ruske Federacije i predsednika Putina, ali i da potvrdi podršku našoj multivektorskoj spoljnoj politici, naveo je šef srpske diplomatije.

- Ovakvi dogovori i podrška pružena Srbiji i njenim građanima pokazuju koliko je važan lični odnos koji predsednik Vučića ima sa predsednikom Putinom, ali i sa drugim liderima najznačajnijih država sveta, i da se zahvaljujući tome za državu i narod postižu izuzetne stvari - ocenio je Selaković.
 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

POPOVIĆ: Čestitam Vučiću, neverovatni rezultati za Srbiju!
Politika

POPOVIĆ: Čestitam Vučiću, neverovatni rezultati za Srbiju!

Ministar u Vladi i predsednik srpskog dela Međuvladine komisije za saradnju Srbije i Rusije Nenad Popović izjavio je da su rezultati sastanka Aleksandra Vučića i Vladimira Putina neverovatni za Srbiju, dodajući da upravo dvojica predsednika imaju najveću zaslugu za razvoj odnosa dve zemlje

25.11.2021

18:30

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija