• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.11.2021

21:47

FRKA U REDOVIMA OPOZICIJE! Đilasovci osuli paljbu po Jeremiću: Sujetan si, ne daš Ponošu da bude predsednički kandidat!

Printscreen

Politika

FRKA U REDOVIMA OPOZICIJE! Đilasovci osuli paljbu po Jeremiću: Sujetan si, ne daš Ponošu da bude predsednički kandidat!

Podeli vest

Haos u opoziciji ne jenjava. Nakon skandala u redovima Narodne stranke kada je Vuk Jeremić oterao Zdravka Ponoša iz te partije, đilasovski mediji udarili su na lidera te stranke

Na naslovnoj strani dnevnog lista "Nova" objavljen je tekst pod nazivom: "Jeremić protiv predsedničke kandidature Ponoša". 

Đilasovci nisu čekali već su odmah udarili na predsednika Narodne stranke. Prema njihovim rečima, zbog Jeremićeve sujete neće se ostvariti želja dela opozicije - da Ponoš bude zajednički kandidat za predsednika na predstojećim izborima.

Očigledno je da deo srpske opozicije ne može da se sastavi. Koliko pucaju po šavovima, govori i ovaj najnoviji okršaj.

Podsećamo, kao što je Informer.rs ranije pisao, Ponoš je u gostovanju na televiziji N1 optužio Vuka Jeremića da ga je izbacio iz stranke upravo zato što su ga pohvalili Dragan Đilas i Marinika Tepić.

Foto: Printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan lala

pre 2 godine

Svadjaju se oko tog ko ce da se kandiduje hahahah kao da to nesto menja . Ko god da se kandiduje proce ko bos po trnju . Narod vas nece imate li vi nesto u tim tintarama.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija