• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.11.2021

10:14

NIKADA NIKO U ISTORIJI POLITIČKOG ŽIVOTA NIJE NEKOME BRANIO SLOBODU KRETANJA - DO DANAS! Đilasovci pokušavaju da blokiraju članove SNS da prisustvuju skupštini stranke u Beogradu!

Informer DN

Politika

NIKADA NIKO U ISTORIJI POLITIČKOG ŽIVOTA NIJE NEKOME BRANIO SLOBODU KRETANJA - DO DANAS! Đilasovci pokušavaju da blokiraju članove SNS da prisustvuju skupštini stranke u Beogradu!

Podeli vest

Nikada se u istoriji političkog života nije dogodilo da neko nekome brani slobodu kretanja i da brani odlazak jednoj političkoj stranci na skup, kao što su to danas naredile pristalice opozicije putem đilasovskih medija

Pristalice opozicije putem đilasovskih medija poručuju svojim članovima i simpatozerima, koji su manjina u političkom životu Srbije da na svaki način spreče kretanje članova i simpatizera SNS, koji žele da prisustvuju skupštini svoje stranke u Beogradu!

Samo Hitler pre đilasovkse opozicije je na ovaka način postupao, blokirajćci saobraćajnice, u pokušaju da spreči slobodne građane da izraze svoje političko mišljenje.

Foto: Printscreen

Naprednjaci su s druge strane dobili internu naredbu da ni na koji način ne uzvraćaju na fašističke provikacije, već da budu mirni, iako članstvo SNS poručuje da je veoma teško mirno posmatrati kako vam neko brani slobodu kretanja u slobodnoj Srbiji u 21.veku.

Mimo članova SNS, koji idu na skupštinu, Đilas i Marinika Tepić danas će tako pokušati da blokiraju kretanje svih građana koji žele da slobodno privedu vikedn sa svojim porodicama, sa decom u šetnji, na vikendicama, ili da dođu s posla do svoje kuće na zasluženi odmor.

Pitanje je kako će građani reagovato na ovaj sumanuti postupak i na fašističko ponašanje đilasovske opozicije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Palisada

pre 2 godine

Što sputavaju građane da im pokažu šta misle o njima?! Dosta je običnim ljudima petooktobarskih " revolucionara", njihovog pljačkanja, podsmevanja, maltretiranja svih ovih godina! Sad im još brane i kretanje, kao da će time sprečiti narod da ih još više prezire!

milankukic

pre 2 godine

zar taj ljudski izrod još sme da daje nekom lekcije veliki matematicar glupa budala dete u jhaslama zna to što on prica 20%-20% budalo ti si za ludnicu pokrao si državu i oceš još smradu

RRUSS

pre 2 godine

Jeste li svesni da ste baš danas, baš ovim postupkom izgubili poverenje mnogih koji su bili u dilemi za koga da glasaju? E pa bravo, čestitam, pomogli ste im da ne glasaju - za vas !

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija