• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.11.2021

12:27

ĐILASOVCI KOMANDUJU KAŽNJAVANJE GRAĐANA SRBIJE! Preko medija daju instrukcije kako da im zagorčaju život!

Politika

ĐILASOVCI KOMANDUJU KAŽNJAVANJE GRAĐANA SRBIJE! Preko medija daju instrukcije kako da im zagorčaju život!

Podeli vest

Đilasovci putem svojih medija daju detaljne instrukcije za današnju bolkadu koju planiraju da održe u 14 časova

Pristalice opozicije putem đilasovskih medija dale su instrukcije svojim članovima i simpatizerima kako da danas zagorčaju život građanima Srbije.

Foto: Printscreen

Svi oni koji su danas planirali da odmore, da posete svoje pordice, da odvedu decu kod bake i deke, ako ne daj Bože moraju da žure kod lekara, moraju da znaju da će to danas biti otežano. 

Đilas i Marinika su odlučili da ih kazne samo zato što im ne daju vlast i fotelje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Toma

pre 2 godine

DOKLE VISE SAMOVOLJE I NEPOSTOVANJA ZAKONA O OKUPLJANJU BEZ ODOBRENJA OD STRANE ZAKONA? DOKLE DA SAKA SAKALA PONIZAVA NORMALAN NAROD ? VLASTIMA PORUCUJEMO POSTUJTE ZAKON I ZASTITITE NORMALNE LJUDE DOSTA VISE SAMOVOLJE DJILASA MARINIKE CUTE I RAZNE CUFTE !!!

Rade R

pre 2 godine

Stvarno sramota! Pa jel mi obični građani treba da odbranimo svoje pravo na slobodno kretanje! Na pravo da nas ne maltretira neki tajkun i lopov! Dali mi trebamo da se obračunavamo sa njima na ulici!? O čemu se radi ovde!? Dali je ova država toliko nesposobna da zaštiti obične normalne građane od ovih lupeža i huligana, ili da počnemo i mi da se samo organizujemo, spontano! Dokle da trpimo njihovo maltretiranje!

Vlada

pre 2 godine

E jebo državu gde Djilas blokira autoput,udri to milicijo hapsi,gazi

Sanja

pre 2 godine

Ovo je vise nedopustivo, treba ih sve privesti.

nekonebitan

pre 2 godine

Jedini nacin da bedni Djilas sa svojom svitom vidi nove mostove i puteve jeste da organizuje blokadu. Tako mogu u miru da skapavaju od muke sto se Srbija gradi a oni jadni ne mogu ni nos da primaknu bancnim racunima a kamoli da se ugrade. Djilasovi samo preracunavaju kad cuju da autoput kosta 4 milijarde, koliko gube posto ne mogu da uzmu 10%. Jadna li zemlja po kojoj hodaju.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija