• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.11.2021

15:03

ĐILASOVAC KOJI JE UNIŠTAVAO SRPSKU ZASTAVU BLOKIRA SAOBRAĆAJ! Napada i policiju!

Printscreen

Politika

ĐILASOVAC KOJI JE UNIŠTAVAO SRPSKU ZASTAVU BLOKIRA SAOBRAĆAJ! Napada i policiju!

Podeli vest

Đilasov aktivista Brajan Brković koji se proslavio uništavanjem srpske trobojke po Novom Sadu, danas zagorčava živote ljudi blokiranjem saobraćajnica

On je danas organizovao blokadu na Gazeli, a i učestvovao je u napadu na policiju.

Neviđeno divljaštvo đilasovaca!

Brajan Brković je nedavno pokušao da isprovocira srpsku javnost tako što je na Varadinskom mostu postavio transparent sa porukom da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić diktator.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoran

pre 2 godine

Brajan! Čisto Srpsko ime!? Nacionalne manjine nam rovare po Srbiji!

Tužilac

pre 2 godine

Zašto ta bitanga nije u zatvoru? Vučiću jel tako zakoni važe za sve? Zašto policija dozvoljava blokadu saobraćajnica kad zakon kaže da je to krivično delo? Zašto policija ne hapsi KOLOVOĐE koji neskriveno sve ovo organizuju? U ime koje demokratije par stotina neradnika i propalih političara maltretira hiljade normalnih vrednih građana?

sombor

pre 2 godine

Pa dokle vise dozvoljavate da ova gamad prave cuda po srbiji to treba sve pozatvarati a ne ovi drogirani da nam blokiraju puteve

Doca

pre 2 godine

NULA smo mi od države. Premlatiti tu gamad od kojih je većina na državnim jaslama. Baciti ih sa mosta. Dokle da nas ta šačica bolesnika maltretira ili da se mi organizujemo i rešimo problem.

Inspektor Instruktor

pre 2 godine

Svi ynamo, šta prodaje novine, ali... Dajte mi ovakve tipove, pa sve do Đilasa, da im održim, ne baš kratak, ne baš dugačak, ali vrlo sadržajan kurs ili seminar, kako hoćete i sve će biti u redu. Od ovakvih, pa do Đilasa, država Srbija, neće imati ovakvih, a i ni blizu, sličnih situacija i problema.

Milan

pre 2 godine

Možda nisam instruktor, ali i ja umem da držim takve kurseve i seminare. Molim vas da i mene pozovete da vam pomognem, da otvorimo još jedno odelenje!

Smederevac

pre 2 godine

Ocekujem da drzava reaguje i nas obicne gradjane zastiti od ovakvog olosa i sljama .

pa ono

pre 2 godine

To kao da se napisali da je Kim Dzong Un diktator. To znamo...

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija