• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.11.2021

12:31

Nema povlačenja pred onima koji su nam uništili zemlju! Napred u budućnost, za našu decu! Video

Tanjug/privatna arhiva

Politika

Nema povlačenja pred onima koji su nam uništili zemlju! Napred u budućnost, za našu decu! Video

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je snimak sa jučerašnje proslave 13 godina od osnivanja Srpske napredne stranke i istakao da nema povlačenja pred onima koji su uništili Srbiju

 

- Predaja nije opcija, nema nazad, nema povlačenja ni pred kim, a pogotovo ne pred onima koji su nam zemlju uništili! Napred u budućnost, za Srbiju, za našu decu! Živela Srbija! - napisao je Vučić na Instagramu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan63

pre 2 godine

Podržavam, ali Srbija mora da pronađe najbolji odgovor na spoljnu i unutrasnju destrukciju. Jaka ekonomija, jaka diplomatija i neutralna vojna, a dodao bih, i spoljna politika, kao i najjača armija u regionu su, po meni, najbolji odgovor. Na unutrašnjem planu, zaustavljanje svih destruktivnih grupacija, finansiranih spolja, koje žele da uzdrmaju zemlju i njen demokratski poredak. Usputno, ono što se juče dešavalo sa saobraćajnicama koje su blokirale malobrojne, ali agresivne ultraleve organizacije je bruka i sramota za ovu državu. Ljudi su se međusobno obračunavali jer se policija povukla. To ne sme da se ponovi ako predaja nije opcija.

drasko

pre 2 godine

Zuti koji su vladali pre SNS-a razorili su celu Srbiju i unistili sve sto su mogli a sad kad je Srbija lider u ovom delu Evrope hteli bi da se vrate da ponovo sve uniste. Epa dzaba vam trud, narod u Srbiji je pametan i pokazace vam na izborima gde vam je mesto .

Milena

pre 2 godine

Naravno! Srbija ne zastajkuje pred takvima! Vreme je za pobedu, ne za predaju!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija