• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.11.2021

13:47

Od Nasera, preko Kurtija, do lopova Đilasa... Na spisak Marinikinih heroja stigla je i Čumetova fukara!

Politika

Od Nasera, preko Kurtija, do lopova Đilasa... Na spisak Marinikinih heroja stigla je i Čumetova fukara!

Podeli vest

Članica Predsedništa Srpske napredne stranke Vladanka Malović odgovorila je Đilasovoj perjanici Mariniki Tepić na objavu fotografije sa batinašem Draganom Milovanovićem Crnim gde ga je nazvala "herojem"

"Od Nasera, preko Kurtija, do lopova Đilasa, prošarano narko dilerima, na spisak tvojih heroja stigla je i ta Čumetova i Keljmendijeva fukara.

SKANDAL! GENOCIDNA MARINIKA GRLI I LJUBI ĐILASOVOG BATINAŠA! Unakazio nedužnog čoveka, a sad je heroj! Umesto da bude u zatvoru, slave ga kao junaka!?!

Opušteno, brzo će izbori, pa će lepo srpski narod da ti pokaže šta misli i o tebi i o tim tvojim herojima, sramoto Srbije", napisala je Malović.

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nena

pre 2 godine

Njima su izgleda svi batinasi i bitange ,heroji.

Bobana

pre 2 godine

Da nije tužno bilo bi smešno kako se Marinika Tepić opredelila za navedene.

Mikan

pre 2 godine

Otisla Marinika da mu cestita na dobro obavljenom poslu.

Velja

pre 2 godine

Jadan "heroj" koji neduzne ljude prebija po ulici.

kraj partije je blizu

pre 2 godine

Колико мораш да будеш луд или ретардиран, па да се курчиш са багером пред незадовољним и бесним народом? Сигурно се ретардирао од јефтине подригуше из партијског сендвича.

Goran

pre 2 godine

Videli smo mi kako je taj "heroj" Crni napravio pastu od bageriste.

Marko

pre 2 godine

Ova Marinika skuplja kriminalce kao slicice fudbalera.

Zlata

pre 2 godine

Kakva je opozija takvi su i njihovi heroji! Sličan se sličnom raduje!

Lazar

pre 2 godine

Marinika Tepic je najvece zlo koje je moglo da zadesi Srbiju. Jedna licemerna i perfidna osoba, koja provocira posten narod. Zahvaljujuci predsedniku Vucicu, nasa Srbija napreduje, jer se radi i gradi. A opozicija , Djilas i Tepic samo smisljaju smicalice kako da nekome napakoste nebi li se okoristili i napunili dzepove.

Kristina

pre 2 godine

Tepicka je izdajica svog naroda. Zena koja saradjuje sa nasim neprijateljima. Zena koja ne bira sredstva, kako bi postigla licni profit. Sve radi zarad novca i funkcije.

Dijana

pre 2 godine

Na izborima koji predstoje, Marinika Tepic ce uvideti koliko je nebitna i koliko je narod prozreo njene perfidne namere. Narod ne moze da prevari jedna osoba poput nje!

Lena

pre 2 godine

Tajkuni misle da će prevariti građane ali nije ovaj narod toliko naivan. Provociraju sukobima jer nemaju rezultate, ništa novo.

Jovana

pre 2 godine

Ovime samo pokazuju koliko su nisko pali i kojim se sve sredstvima služe da bi ponizili pristojnu Srbiju. Pravda za Dušana Prokića!

Nina

pre 2 godine

Pristojna Srbija nikad neće podržati nasilje ili pozivati na isto, to čine oni poput tajkuna Đilasa koji su Srbiju unazadili u svakom pogledu, njima je nasilje jedini adut.

Vlada

pre 2 godine

Želudac mi se okrene kada vidim ovu Mariniku... Zlo veliko

Klara

pre 2 godine

Šta reći za ljude koji podržavaju nasilje sem fuj i odvratno!

Kasija

pre 2 godine

Poznato je da Mariniku loži mafija hahahahaha

Ivan

pre 2 godine

Marinika uvek zna odabrati "lepo" društvance. Sa kim si, takav si!

Ana

pre 2 godine

Ova žena samo podržava nasilnike i loše ljude. Čudilo bi me da se fotografiše sa nekim poštenim i normalnim građaninom.

Nikola Jarić

pre 2 godine

Batinaš je dobro plaćen i osmišljena je i iscenirana cela priča. Sve ovo je lukavo delo Marinike.

misko

pre 2 godine

Uvek ce biti obicna lajavica koji niko podrzati nece zbog njene povezanosti sa kriminalcima i konstantnog pokusaja da Srbe optuzi za genocid, mene bi bilo sramota da tako kazem za svoj narod

drasko

pre 2 godine

I icice Marinika preko ko yna koga jos sve samo da se dodvori Djilasu i da se dokopaju vlasti kako bi nastavili da pljackaju kao sto su to radili ranije

Dejo

pre 2 godine

Marinika je navikla da bude u društvu nasilnika i siledžija.

Luka

pre 2 godine

Ova slika jasno pokazuje ko stoji iza svih protesta. Marinika i Đilas su ti koji su naredili da se nevin narod pretuče.

Kosta

pre 2 godine

Ovde je Marinika u društvu kojem ona pripada a to su definitivno lopovi i lažovi.

Vladimir

pre 2 godine

Marinika misli da će je ovakvu neko od gradjana podržati. Ali to se neće desiti ni za sto života.

Milan

pre 2 godine

Zar Marinka i Đilas misle da je narod lud? Isti se pronalaze...

Milan

pre 2 godine

Marinka i Đilas više i ne kriju svoja nedela... Njih je očigledno briga što narod vidi kakvi su. E tu se ogleda njihova sebičnost i samoživost! Al varaju se ako misle da će na vlast ponovo!

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija