• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nebojša Bakarec

29.11.2021

13:49

Nebojša Bakarec: EKOLOGIJA = KOMUNALNI RED!

privatna arhiva

Politika

Nebojša Bakarec: EKOLOGIJA = KOMUNALNI RED!

Podeli vest

Ovaj tekst predstavlja diskusiju iznetu na sednici Skupštine grada Beograda, povodom predloga Odluke o Komunalnom redu, koja je veoma značajna za Beograd

 

Da li ekologiju predstavljaju narušavanje komunalnog reda, nasilje, napadi na građane, i onemogućavanje slobode kretanja? Juče i prekjuče su lažni ekolozi, ekolozi od juče, pokazali svoje pravo fašističko lice. Bez razloga su blokirali autoputeve, saobraćajnice, mostove. Čist hir. Izborna kampanja. U subotu su hteli i da spreče održavanje Skupštine SNS. Nisu uspeli. U Beograd je došlo oko 50.000 građana, članova i simpatizera SNS iz cele Srbije. Da li je ekološki, u subotu i nedelju, po lepom danu sprečavati slobodu kretanja građana? Da li je to poštovanje komunalnog reda? Da li je normalno blokirati Beograđane da se neometano kreću gradom? Da li je normalno blokirati 50.000 članova jedne političke stranke da prisustvuju skupštini stranke u Beogradu? Juče i preključe je bilo stotine primera drastičnog kršenja komunalnog reda. U subotu su lažni ekolozi, đilasovci i njihovi mediji priredili pakao Beograđanima. Svi oni koji su u subotu planirali da putuju u posete svojim porodicama, da odvedu decu kod bake i deke, ako su ne daj Bože morali da žure kod lekara, uvideli su u subotu da to nije moguće, jer je takav bio hir lažnih ekologa i đilasovaca. Blokada mozga!

Lažni ekolozi, nisu odlučili samo da blokiraju Beograđane, već i Novosađane i građane drugih gradova. Blokatora je u Beogradu bilo samo nekoliko hiljada, u drugim gradovima mnogo manje. Ekoološi su blokirali autoput i gazelu sa nekoliko stotina ljudi. U Novom Sadu su kamenovali policiju, u Šapcu su napadali mirne građane, u Beogradu su napadali autobuse koji su dolazili na skup SNS. Najgadnije je bilo u Šapcu. Tamo se na snimku vidi građevinska mašina, bager koji ide negde da radi, koji prevodi kolonu vozača, na javnom putu, i svi oni mirno i polako, pokušavaju da prođu putem koji blokira nekoliko desetina ekohuligana. Na kraju se ekoološki huligani, batinaši, penju na bager koji mili i njih troje krvnički tuče građevinskog radnika-vozača Duška Prokića, kome su naneli teške telesne povrede slomljen nos, a lekari na VMA se bore da mu spasu povređeno oko. Da je radnik Prokić okrenuo bager na drugu stranu bio bi heroj za ekoološe. A bagerista Džo je 5. oktobra 2000. proglašen za heroja, a bagerista Dušan je od istih proglašen za zločinca. Kakvi strašni dvostruki aršini! Podsetiću da je 5. oktobra poginula Jasmina Milošević, tako što ju je pregazio bager. I za ovo ubistvo iz nehata nije odgovarao niko. Danas obeležje na smrt Jasmine Minke Milošević stoji u parku na Mostaru. Poznavao sam Jasminu Milošević, bili smo članovi DSS. Juče su kao deo ovog vikend nasilja, potpuno razbijene prostorije opštinskog odbora SNS Novi Beograd u Ledinama, i naneta je velika materijalna šteta. Od kada se Đilas vratio u politiku 2018. broj napada na prostorije SNS se upetorostručio i do sada je bilo 60 napada na prostorije SNS u Srbiji. Ovakav primitivizam i nasilje nisu skoro zabeleženi u skorijoj istoriji političkog života. A da ovo podržavaju i tajkuni Đilas i Šolak, svedoči histerična pomama u pozivanju na blokade Beograda i Srbije, koja je dopirala sa đilasovskih medija. Setimo se mračne prošlosti kada je Hitler prvo doneo zakone kojima je Jevrejima sprečavao slobodno kretanje, a ukoliko bi to Jevreji  kršili, onda bi ih tukli Hitlerovi batinaši!

Kada su videli da su ipak uspeli da izazovu haos u Beogradu, ekoološi su se odmah, i juče i danas, sukobili oko političkog izbornog kolača. Juče i prekjuče su se ti lažni ekolozi posvađali i zakazali čak dva skupa. Prvi skup su juče zakazali „Kreni – Promeni“ i „Eko straža“. Drugi su zakazali Đilas, Tadić, Zelenović, NDBG i Ćuta Jovanović. Potom su ovi iz „Kreni – Promeni“ i „Eko straže“, odmah udarili na Ćutu i Zelenovića i pozvali ih da ne zakazuju protest, kako ne bi razvodnili prvi protest. Juče su opet blokirali centar grada, a u 18 časova pukao je skup koji su organizovali Đilas, Tadić, Zelenović, Ćuta i NDBG i drugi, ukupno 10 stranaka. Pukli su! Pojavilo se tačno u glavu 1951 lice na Trgu Reublike! Žrtve lažnih ekologa, u izbornoj kampanji će biti, i komunalni red i pre svega građani Beograda, kojima će lažni ekolozi ometati svakodnevni život. Kako niko od njih nema program, nema konstruktivne ideje – jedino rešenje im je destrukcija i haos. Ko preživi, pričaće! A lažni ekolozi su pre 17 i više godina doveli Rio Tinto i potpisali 8 ugovora, i nisu prstom makli da reše bilo koji komunalni kapitalni projekat, koji se direktno tiče ekologije, deponija, prečiščavanja voda itd.

A ko je najveći zaštitnik prirodne sredine, najveći ekolog? Najveći ekolog u Srbiji je Aleksandar Vučić. I Goran Vesić, i Zoran Radojičić i Siniša Mali. Oni su omogućili da se u Beogradu gradi 5 fabrika za preradu otpadnih voda u Beogradu, da više ne zagađujemo reke. Oni su doveli do toga da je rešen problem deponije u Vinči, gde se upravo završavaj ogromna energana i ekološka spalionica, i gde se završavaju mega radovi na saniranju postojeće deponije. To nije uspelo nikome u istoriji Srbije. Živela Srbija!

Autor je član Predsedništva SNS i poslanik SNS


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Nebojša Bakarec: BLOKADA MOZGA!
Politika

Nebojša Bakarec: BLOKADA MOZGA!

Danas su lažni ekolozi, ekolozi od juče, pokazali svoje pravo fašističko lice. Odlučili su da po lepom danu, u subotu, kada se građani mnogo kreću, odlučili su da blokiraju saobraćajnice, mostove, iz čistog hira. Povoda nema. Tačnije ima. Povod im je održavanje Skupštine SNS na Novom Beogradu u Hali sportova i od 18. časova, velika akademija u Areni, na kojoj treba da prisustvuje bar 50.000 građana.

27.11.2021

16:03

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija