• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.12.2021

18:05

NEPRIHVATLJIVO JE DA ONI KOJI NEMAJU POLITIČKE ARGUMENTE POKREĆU KAMPANJU PROTIV PREDSEDNIKOVE DECE! Popović: Najoštrije osuđujem napade na Danila Vučića!

mbpi.gov.rs

Politika

NEPRIHVATLJIVO JE DA ONI KOJI NEMAJU POLITIČKE ARGUMENTE POKREĆU KAMPANJU PROTIV PREDSEDNIKOVE DECE! Popović: Najoštrije osuđujem napade na Danila Vučića!

Podeli vest

Najoštrije osuđujem današnji napad na Danila Vučića, sina predsednika Republike Srbije, i pozivam odgovorne za taj napad da prestanu sa opasnom praksom širenja lažnih vesti uperenih protiv političkih neistomišljenika, saopštio je ministar u Vladi Republike Srbije i predsednika Srpske narodne partije, Nenad Popović

Neprihvatljivo je da pojedini mediji i političari, kada nemaju političke argumente protiv preedsednika Aleksandra Vučića, pokreću prljavu kampanju protiv njegove dece.

Za Srpsku narodnu partiju nikada ne može da bude prihvatljivo da se koriste deca u političkoj borbi. To je civilizacijska tekovina koju samo necivilizovani mogu da pogaze. 

Građani Srbije nikada neće dati podršku takvim političkim snagama koje u odsustvu bilo kakvog političkog programa posežu za blaćenjem porodice i dece.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ZLO I POKVARENOST U NJIMA PREVAZILAZE GRANICE! Jovanov: Besomučna i jeziva kampanja protiv porodice predsednika!
Politika

ZLO I POKVARENOST U NJIMA PREVAZILAZE GRANICE! Jovanov: Besomučna i jeziva kampanja protiv porodice predsednika!

Nikada u istoriji političkog života Srbije nije vođena besomučnija i jezivija kampanja od one koju vodi bivši režim protiv članova porodice predsednika Vučića. Bez ijednog dokaza, čak i bez indicije, optužuju predsednikovog sina za sve i svašta, kao da se međusobno takmiče čija će laž biti veća i apsurdnija, saopštio je član Predsedništva Srpske napredne stranke Milenko Jovanov

01.12.2021

17:21

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija