• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.12.2021

10:16

"Vučić je opsednut novim fabrikama, novim radnim mestima i novim prihodima u budžet!"

Politika

"Vučić je opsednut novim fabrikama, novim radnim mestima i novim prihodima u budžet!"

Podeli vest

Vukašin Obradović, novinar nedeljnika "Vreme", govorio je na đilasovskoj televiziji Nova o presedniku Srbije Aleksandru Vučiću

 

"On je prosto opsednut novim fabrikama, novim radnim mestima i novim prihodima u budžet", rekao je Obradović. 

Pa, iz ove njegove rečenice se može zaključiti samo jedno - Vučiću, svaka ti čast što brineš o Srbiji i njenim građanima!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bota

pre 2 godine

Čekajte, Pa naravno da je predsednik jedne zemlje opsednut novim fabrikama,pravljenjem bolnica,putevima,novim radnim mestima…pa zar to nije normalno,jel to nekome smeta.Da nije tako pljuvali bi ga da ništa ne radi za svoju zemlju…suština svega je kako ga smeniti,pa nikako, osim na izborima koji su usaglašeni sa zahtevima EU i šta sad ne valja.

Rade R

pre 2 godine

Ne, ovog pametnjakovića samo treba pitati a sa čim bi trebao da bude opsednut!? Baš bi voleo da čujem tu mudroliju od odgovora, od ovog genija!

milankukic

pre 2 godine

a cime siti ološu opsednut da služiš zapaasnim ološima i pljuješš po svojoj zemlji stidi se

Maki

pre 2 godine

Ta opsesija je proistekla iz iskrene ljubavi prema otadžbini, koju treba braniti, graditi i čuvati za buduća pokolenja.

Miki

pre 2 godine

Vučić samo brine o budućnosti svojih gradjana.

Milutin

pre 2 godine

Pa čovek samo želi da pro više stabilizuje zemlju. Svaka nova fabrika znači novo radno mesto za naše gradjane.

Nemanja

pre 2 godine

Trebamo graditi što više fabrika i puteva. Trebamo ulagati u infrastrukturu kako bi ojačali ekonomiju. Sve to daje pozitivne rezultate. Postali smo lideri u regionu????

Milan

pre 2 godine

Naravno, sta je tu lose? Za razliku od pojedinaca koji su optereceni lazima i remecenju javnog reda i mira.

Danka

pre 2 godine

Taj komentar predsatvlja komplinent predsedniku i pokazuje njegovu požrtvovanost za svoj narod i zemlju. Visoko postavljeni ciljevi i zahtevaju veliku pozornost, požrtvovanost i rad.

Boris

pre 2 godine

Ok! Da podjednostavimo. Ako želis bolje za svoju zemlju i za svoj narod, ako želiš bolji standard i ako želis da narod radi, da bi bolje ziveo, ti si onda loš predsednik?!?! Zamolicu nekog da mi objasni kako se onda ponaša dobar predsednik?

Milica

pre 2 godine

Kamo lepe sreće da su i Vučičevi prethodnicii bili opsednuti otvaranjem novih fabirika , bolnica , puteva , novih radnih mesta -u Srbiji bi se još lepše živelo!

Elena

pre 2 godine

Predsednik samo radi u interesu svoga naroda kome stvara bolje sutra! Neprijateljima ove zemlje vrata su otvorena!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59