• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.12.2021

14:31

BJELIN SIN POZIVA MLADE DA BLOKIRAJU PUTEVE, "JER IM VLAST OTIMA SVE", A PRIMA PLATU IZ GRADSKE KASE, IAKO JE JOŠ STUDENT!

printscreen

Politika

BJELIN SIN POZIVA MLADE DA BLOKIRAJU PUTEVE, "JER IM VLAST OTIMA SVE", A PRIMA PLATU IZ GRADSKE KASE, IAKO JE JOŠ STUDENT!

Podeli vest

Sin Dragana Bjelogrlića, Aleksej Bjelogrlić, pozvao je danas, gostujući na N1, njegovu generaciju i drugare da se priključe protestima u subotu, jer im vlast, kako je rekao, "otima sve pa i vazduh i vodu", ali je zaboravio da pomene da je, iako je još student glume, stalno zaposlen u Jugoslovenskom dramskom pozorištu i da redovno prima platu iz kase grada Beograda


- Imam poruku za moju generaciju i drugare. Dosta smo nabijali glavu u ekran i dosta smo pričali da nas se sve što se dešava ne tiče, ovo što se sada dešava nas se tiče. Svih nas a pogotovo nas mladih. Koga da se tiče ako ne nas? Mislim da treba da izađemo na ulicu u subotu, mirno i dostojanstveno. Treba da se usprotivimo svemu što se dešava, otimaju nam sve, ali nismo se nadali da će i vazduh i vodu da nam otimaju, to nas se tiče. Moramo da izađemo u subotu i da se usprotivimo svim tim odlukama - rekao je on za "N1".

Mladi buntovni Bjelogrlić zaboravio je, međutim, da pomene da je krajem avgusta ove godine, iako je još student glume, zaposlen kao stalni član Jugoslovenskog dramskog pozorišta, pozorišta koje gotovo u celosti finansira grad Beograd, koji vodi ista ona vlast, koja njemu i njegovim drugarima "otima sve i vazduh i vodu", ali mu daje redovnu platu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
hehe

pre 2 godine

ljigavac klasicni ko i caca mu... sutra kada prebije neku maldu devojku iz SNSa ima da ga slave kao cucu mu...

Pera

pre 2 godine

Ovde je na delu narodna izreka - "Hrani kuče da te ujeda".

Dr Pera

pre 2 godine

tipicno je za glumce . . sto vise dobijaju od drzave .. to su vise protiv nje .. .

Pera

pre 2 godine

Mali hoce da se sto pre promeni vlast kako mu tata ne bi zaglavio u zatvor, nista pamentno ne mozes da ocekujes od glumca da nest zna da radi i da je vredan ne bi isao u glumce

Vuk07

pre 2 godine

Evo i mene da se uclanim u SSP stranku Dragana Dilasa, posle toga mogu da bijem koga hocu. Kao što Bjelogrlic bije svoje kolege koji mu se mešaju u njegov biznis. I da ne moze mu niko nista. Ja mislim da u toj stranci mozes sve da radiš I da si zaštićen kao beli medved. Jeste SSP stranka za sad mala. A li ako Vucic ostavi u zemlji da radi svako kako hoce a posebno one koje su Đilasovoj stranci vrlo brzo postaće većina u Srbiji kako vidim. Jer zakon vazi samo za one građane koji nisu u politici.

Brana

pre 2 godine

Povedi tatu, dobro bije, a neće mu ništa. Nek ponese nešto i za nas za raspoloženje. Kapiraš?

Srboholik

pre 2 godine

Prebiti gnjidu ako blokira a krivičnu za poziv na blokadu. Njegovog bahatog oca će kazniti za batinanje ali neće za ovakvo vaspitanje.

Žigolo

pre 2 godine

Iver ne pada daleko od klade, uvek bilo i uvek će biti ... Kako može sin nasilnika, koji čeka zatvorsku kaznu i koji pljuje državu jer mu nije dozvolila da uzima para koliko hoće, da razmišlja drugačije? Da li je ljude sa N1 bar malo sramota da izjave i stavove jednog balavca, nezrelog i još uvek na školovanju, koji preko debele veze prima čak i državnu platu, objavljuje kao merodavne? Hoće li nam uskoro tinejdžeri na ulici dirigovati i odlučivati šta je državni interes i šta je u interesu građana? Nečuveno ...

Rade

pre 2 godine

I njegov tata tako isto radi. Uzima milione od države a ista mu ne valja. Šta ćeš naučio od tate ! ! ! !

Vladimir

pre 2 godine

Jesu li Gretu pozvali? Cisto pitam jer je ona strucnjak za vazduh, vodu, unisteno djetinjstvo, unistene snove i takoooo tooo.

Nemojsine

pre 2 godine

Najveci problem jesu oni mladi koji ne poznaju politicku situaciju pa se postavlja pitanje zasto im dati medijsku paznju, mladi buntovnici uglavno ne znaju da okolo vrebaju grupe i drustva koje bi iskoristile njegovu ili njihovu naivnost!

Nevena

pre 2 godine

Ovoga hapsiti i u zabelu, ko god poziva na nasilje nad svoj narod treba ga kazniti i zatvoriti neka ga tamo gde mu je mesto...Sila dole vlast gore....

Smederevac

pre 2 godine

Obicna mala smrdibuba -dati mu otkaz i to odmah....mam......mu ...

Mira

pre 2 godine

Verovatno misli da će da pobede pa sanja mesto direktora nekog pozorišta....

Izbori 2024

TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija