• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.12.2021

09:07

USTAŠKO LUDILO BEZ GRANICA! NOVI NAPAD NA VUČIĆA! "Pravi od Srbije bogatu zemlju, jer se sprema na rat"!

Printscreen

Politika

USTAŠKO LUDILO BEZ GRANICA! NOVI NAPAD NA VUČIĆA! "Pravi od Srbije bogatu zemlju, jer se sprema na rat"!

Podeli vest

Hrvatski list Ekspress nastavlja prljavu kampanju napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Znamo da komšije ne mogu da gledaju kako Srbija jača i da ih to strašno boli, ali ludilo uzima maha.

U hrvatskom listu Express osvanuo je skandalozan tekst pod naslovom "Vučić skuplja 50 tona zlata za rat, ima već 37".

Foto: Printscreen

U ovom sramnom tekstu piše kako Srbija uz pomoć Kineza gomila zlato, koje dobija po najpovoljnijoj ceni, i čeka magičnu cifru od 50 tona kako bi bila spremna za rat.

Dalje pišu kako je sličan scenario zabeležen u Venecueli i Libiji, i napominju kako Hrvatska nema problema jer je svoje zlato prodala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Joyce

pre 2 godine

Hrvatska propagandna mašinerija više ne zna gde udara. Po toj logici i Mađarska i mnoge druge zemlje EU se spremaju za rat jer gomilaju zlato. Bilo bi im bolje, da su se zapitali ko se ovajdio u hrvatskoj od prodaje hrvatskog zlata. Srbija je ekonomski i vojno snažnija svakog dana. Doći će vreme, kada će albanci sa Kosova i Metohije tražiti da se vrate majci Srbiji...

Laki

pre 2 godine

Mentalni bolesnici se ne lece novinskim clancima vec u ludnicama. To Ustase nikako da shvate. A i to kako će, za to treba imati bar malo mozga.

Skandinavac

pre 2 godine

Gledajte vi svoju muku i svoje probleme za koji mesec necete imati nista ostacete bez icega. A vi se i dalje bavite Srbijom vi nas ne interesujete i ne gledajte u tudje dvoriste. Mi imamo presednika koji misli na narod bolje bi bilo da vas presednik nauci nesto od naseg kako se to radi. Inace dolazicete vi u Srbiju da trazite posao

zora

pre 2 godine

U zajednistvu sa vama Hrvatima i Slovencima Srbija je bila osakacena republika kojoj je sve oduzeto. Demontirali ste fabrike i reinstalirali tamo gde je vama odgovaralo, oduzeta joj je teritorija i napravljene pokrajine da bi se do maksimuma oslabila. Ogroman novac ste uzimali za razvoj a sve to na ustrb Srbije.Sve je uradjeno da ne idemo naprad i da budemo uvek peti tocak. Danas kad smo se oslobodili zauvek koljca kojima je Srbija stvorila drzavu pojavio se covek koji kaze STOP. Stop ponizavanju Srbije i njenog naroda od strane bivsih republika a i sveta.Od Srbije pravimo naj jacu drzavu na Balkanu. Secam se kad se pricalo da bismo mogli da budemo Svajcarska u malom kad bismo znali. Ovaj covek zna. Zato sto ce stvoriti takvu Srbiju nemozete da smislite da bude bolja i jaca od vase drzave. Radite sve da je ponovo ponizite,a kako kaze Vucic, NEMA NAZAD. Nema ponizavanja, ubijanja svega sto je Srpsko. Jedina drzava na ovim prostorima dok su se ostali prodali, ide napred i to vaz izludjuje od ljubomore.

ZoranP

pre 2 godine

Kome je uopšte važno šta oni trabunjaju? Nemojte da im dajete toliki prostor. Totalno su nevažni. Svi putevi će lepo da ih zaobiću, pa neka uživaju sa "ekološkom" Montenigerijom. Srećno im bilo.

Penzionerj

pre 2 godine

Budale ustaške, kako zemlja može da bude bogata ako ratuje. Mi nismo usraše niti smo ikoga ikada napali, samo smo sedeli branili pa i od vas. Naoružavamo se da bi se od takvih odbranili i uništili. Nikada više a to prenesite onima koji vas tutkaju.

Đurđa

pre 2 godine

Pošto nemaju svoje zlato očekuju, valjda, da ih Vučić gađa iz haubica zlatnim polugama. Ovo ludilo je već ozbiljno i zahteva lečenje u odgovarajućim ustanovama.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59