• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2021

13:39

BOMBA! TOP VERITAS PAPIRI! Šokantno otkriće Informera o vezama Đilasa i njegovih saradnika s Rio Tintom i iskopavanjem litijuma!

Beta

Politika

BOMBA! TOP VERITAS PAPIRI! Šokantno otkriće Informera o vezama Đilasa i njegovih saradnika s Rio Tintom i iskopavanjem litijuma!

Podeli vest

Večeras u 20.30 na portalu Informer.rs, a sutra ekskluzivno svi detalji u štampanom izdanju Informera

Redakcija Informera došla je do šokantnih saznanja u aferi "Top veritas papiri". U pitanju su veze tajkuna Dragana Đilasa, ali i njegovih najbližih saradnika s kompanijom Rio Tinto i projektom iskopavanja litijuma u Srbiji.

Tajkun i njegovi izuzetno bliski kompanjoni, danas se predstavljaju kao ekološki aktivisti, a prema našim ekskluzivnim saznanjima, uzeli su stotine hiljada evra zbog iskopavanja rude litijuma kod Jadra. 

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Strašan licemer... Dragan Đilas

Čitajte ekskluzivna saznanja večeras od 20.30 samo na portalu Informer.rs, a kompletan tekst sa svim detaljima u vikend dvobroju štampanog izdanja Informera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
drasko

pre 2 godine

Djilas koristi situaciju oko Rio Tinta za svoj prljave igre i krije se iya takozvanih ekoloskih protesta

Maja

pre 2 godine

Svi ti ekoloski aktivisti su mahom saradnici tajkuna Djilasa,koji prave nerede i pozivaju narod na ulice a ko zna koliko su para uzeli i prodali tu zemlju.

Ana

pre 2 godine

Na svaku Djilasovu laz, dokaz ispliva i to mu nikako ne ulazi u glavu, pa nastavlja dalje sa lazima i sluzi mu za prljavu kampanju.

Mln

pre 2 godine

Izdajnici i obmanjivaci ovog naroda. Sramota za zemlju.

jelena

pre 2 godine

Neverovatno koliko je zao ovaj covek prvo je uzimao novac od prodaje zemljista Rio Tinta a sada organizuje proteste zbog otvaranja istog,nemam reci

milica

pre 2 godine

Uzeo silu para od prodaje zemljista Rio Tinta a sada je jedan od organizatora eko-skupova

Fff

pre 2 godine

Da li je realno da vi i dalje verujete da cete pricama o Djilasu ogaditi narodu proteste?

Jeca

pre 2 godine

Bivsa vlast jeste zapocela celu pricu sa Rio Tintom. Eto dokaza

Sini

pre 2 godine

Eeeeee sad ste ga bas preterali... Pa sta ste se toliko okomili na Đikija, pa sad vam se poceo prividati na svim mestima... Iskreno, bas preterujete...

Lole

pre 2 godine

Eko protest organizuju oni koji su prvi i počeli sa prodavanjem zemljišta u dolini Jadra. a sada pljuju po vlasti, pa nije SNS dovela Rio Tinto u Srbiju, već Đilas svojevremeno.

Zoran kg

pre 2 godine

Ako je to istina onda zabraniti kopanje tog litijum na celoj teritorije Srbije...

Goran

pre 2 godine

Bilo je i očekivano. Čim se on toliko zalaže protiv,zna se da je dobro potkkovan informacijama koliko se može zaraditi,pa taj novac nebi da ustupi državi.

Slavko

pre 2 godine

Jedva čekam da detaljno pročitam vest informera o ovoj "poštenjačini". Kakva sramota.

ana

pre 2 godine

Znamo odlicno svi sta je Djilas pokusao sa Rio Tanteom da napuni svoje dzpove i da iskoristi maksimalno zarad svog licnog interesa

aki

pre 2 godine

Dokazi i dokumenta postoje, i narod je svestan ko stoji iza Rio Tantea ali i iza svih ovih bojkota

Lila

pre 2 godine

Građani Srbije su u prošlosti veoma dobro upoznali ko je gospodin Đilas te bih mu savetovao da ne "lamoće po mnogo" i da napusti ovaj napaćeni narod i ostavi ga onim ljudima koji znaju da rade u narodnom interesu, a ne za svoj džep!

Nina

pre 2 godine

Svi su oni medjusobno podelili novac i od prodaje i preprodaje, ali sto je najgore ne priznaju krivicu vec upiraju prstom u sadasnju vlast koja prstom nije mrdnula u vezi Rio Tinta.

Marijana

pre 2 godine

Đilas koristi Rio Tinto (koga je on doveo) da pljuje vlast i Vučića i izazove proteste, sve to zbog svog ličnog interesa, briga njega za ekologiju Srbije.

Rezop

pre 2 godine

Ništa drugo nismo ni očekivali, prethodnih vlast su obeležile malverzacije i krađa.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija