• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.12.2021

09:41

INFORMER SAZNAJE! Svi mediji pozvani da isprate razgovor Vučića sa građanima Jadarskih sela!

Tanjug

Politika

INFORMER SAZNAJE! Svi mediji pozvani da isprate razgovor Vučića sa građanima Jadarskih sela!

Podeli vest

Svi mediji danas su pozvani da isprate razgovor predsesnika Srbije Aleksandra Vučića sa građanima Jadarskih sela

Nakon informacija koje su se pojavile u medijima bliskim Draganu Đilasu da neće biti omogućeno svima da fotografišu predsednika Vučića u Gornjim Nedeljicama, Informeru je potvrđeno u pres službi predsednika da će svi mediji moći da prisustvuju obilasku.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić ići će danas u Loznicu automobilom, uprkos najavljenim blokadama koje organizuju takozvani ekolozi uz pomoć pojedinih stranaka opozicije

Kako se saznaje, šef države nije želeo u Gornje Nedeljice, gde će razgovarati sa građanima, da ide helikopterom, već će krenuti automobilom uprkos blokadi "ekologa".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Romanija

pre 2 godine

Vučić nikada nije bežao od medija, pa neće ni ovaj put.

Maša

pre 2 godine

Pravovremena i objektivna informacija je ono što je svima nama potrebno !

Ivana

pre 2 godine

Kakvim se sve spletkama sluze ovi opozicioni mediji, pa cega bi se to Vucic bojao pa da ne dozvole prisustvo medija kod njega je sve transparentno i nema cega ni koga da se krije

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija