• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.12.2021

15:33

BRAVO "EKOLOZI"! Direktna šteta od blokade gradskog saobraćaja u Beogradu veća od 100.000 evra!

beoinfo.rs

Politika

BRAVO "EKOLOZI"! Direktna šteta od blokade gradskog saobraćaja u Beogradu veća od 100.000 evra!

Podeli vest

Dvočasovno maltretiranje građana Srbije, blokadom saobraćajnica, u organizaciji lažnih ekologa, osim revolta i patnje zbog ugrožavanja slobode kretanja, izazvalo je i ogromnu štetu Gradskom saobraćajnom preduzeću u Beogradu, saznaje Informer


Prema neašim saznanjima, planirana klilometraža u javnom prevozu za 4. 11.2021. godine bila је 331.000 km. Zbog blokada i delimičnog obustavljanja saobraćaja na 79 linija gradskog prevoza ostvareno je 276.000 km, odnosno 83 odsto planiranog.

Plan troškova za jučerašnji dan, kako saznajemo, bio je oko 66 miliona miliona dinara, a zbog nerealizovanih kilometara, usled protesta, troškovi realizovanih kilometara iznose 54 miliona.

Razlika je 12 miliona odosno 18 odsto, a tu razliku grad Beograd mora da plati prevoznicima iako nisu vozili jer nisu oni krivi što prevoz nisu realizovali.

Procena Sekretarijata za javni prevoz je da se oko 25 - 30.000 putnika našlo na ovom linijama i da su morali da napuste vozila i nastave pešice ili taksijem.

Šteta koju Grad ima zbog jučerašnjeg zaustavljanja javnog linijskog prevoza je oko 12 miliona dinara, saznaje Informer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 2 godine

Ima i tu koristi, čistiji vazduh u Beogradu, ljudi malo postaju, u zdravom telu zdrav duh. Bravo ekolozi.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija