• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.12.2021

23:14

Đilasovci razapinju Novaka jer nije podržao opoziciju: On je folirant, idiot i pi*durina!

reuters

Politika

Đilasovci razapinju Novaka jer nije podržao opoziciju: On je folirant, idiot i pi*durina!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković postao je žrtva uvreda Đilasovih botova na društvenim mrežama, jer se drznuo da se javno ogradi od dela opozicije koji manipuliše ljudima zabrinutim za zaštitu životne sredine...

Odmah nakon što je oglasio i rekao da je zabrinut pitanje životne sredine u Srbiji, ali da ne želi da bude zloupotrebljen od strane opozicije u političke svrhe, Đilasovi botovi su napali Novaka upućujući mu najodvratnije uvrede...




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Novak je neobavesten

pre 2 godine

Sve je to politika, Novace. Jer politicari odlucuju o prirodnim resursima. Dakle, mora se biti protiv politicara kojima je bitnija robovlasnicka fabrika bojnih otrova od ljudi, koji sluze da bi rmpali za 200 evra u istoj. Kuzis? Ako vec ne razumes srpski. Iako znamo da si komunjara, ali tvoje komunjare ce da prodaju i zagade sve. A vazduh ne mozes kupiti, koliko god da si prebogat... Zato budi musko, bre!

Miro

pre 2 godine

To što ga istomišljenici kritikuju i nazivaju pogrdnim imenima neka nekako sa njima reši. Mi koji ne podržavamo ove lažne ekologe te ne zlouptrebljavamo niti te nazivamo pogrdnim imenima. Sam si se svrstao u korisne idiote. I dalje poštujemo pravo da to budeš mada smo ti zamerili jer nama ostalim dajući podršku lažnim ekolozima praviš veliku štetu kao i Srbiji i celom narodu Srbije. Neću ti se zahvaliti. Poz

Darko

pre 2 godine

Ko moze da kritikuje Noleta taj je lud. Nole nemoj nikada uci ni u kakvu politiku u Srbiji. Nemoj stajati ni na cijoj strani.

zora

pre 2 godine

Nisu svesni da govore o sebi. Niko od njih Noletu nije do kolena. Da jeste nebi bili na ulici vec bi radili i ne ugrozavali svoj narod. .

Isailo

pre 2 godine

Novak je veliki covek za razliku od vrhovnog rezimskog zla Koji vodi Srbiju u propast I ekolosku katastrofu.

Vjera

pre 2 godine

Sram bilo svakoga ko bi ovakvog sportistu i covjeka kakav je Djokovic da uvaljuje u politiku. Čitavi svijet mu se divi i poštuje ga a vi braća mu tako govorite o njemu.

Naši

pre 2 godine

Jeste ĐOKOVIĆ gore sve navedeno, ali gospoda zaboraviše od 5 oktobra 2000 do 2012 godine kakve su oni piz... Ine bili. Šta su posle svoje vlasti ostavili u Srbiji kao svoj amanet naslednicima. Koliko je fabrika preživelo za 12 godina vlasti, ko poseče tenkove u Smederevo. Da se razumemo u ovoj vlasti ima lopovčina ali i to su ljudi koji su i tada bili u vrhu one vlastiti sada nam opet sole pamet, šta bi bilo da se digne ratna rezerva koja je ratovali za ovo što vi delite kao svoju dedovi u i da ode u šumu, zaboravili ste šta je gerilski rat, ne rat protiv naroda već političara lopova. Pošten narod crnči za 35000din. i nema vremena za vaše marifetluka.

bseljak

pre 2 godine

Bombastican naslov a clanak nepostojeci... Ko i sve ostalo sto objavljujete. Gde mislite da se sakrijete kada ovi padnu sa vlasti pa narod pocne da propituje ko je sta pisao svih ovih godina?

Mira

pre 2 godine

Briga njega šta će reći oni koji su pokrali od naroda pare jer je on svoje na pošten način zaradeo. To što ga pljuju pokazuje samo kakvi su oni a ne on.

Licemerno

pre 2 godine

Đoković se bori za čist vazduh, vodu i hranu. To je u redu. Ali zašto uz tu poruku šeruje sliku blokade saobraćajnica? Zato što podržava taj način protesta. Zato što podržava da građani polupaju glave jedni drugima. A onda se licemerno izvlači kao:"Ja sam apolitičan, nisam ni na jednoj strani..." Jesi druže, izabrao si stranu sa onom fotografijom itekako. Zašto nisi stavio sliku šume ili livade sa tom porukom, nego sliku koja je poziv na građanski rat. Sad se uplašio da će izgubiti navijače sa ove druge strane. Strah mu je opravdan, naravno da hoće.

Heterija

pre 2 godine

Ovo je podmetanje kukavičijeg jaja Novaku jer nije podržao vlast! Sad počinje pljuvanje “slobodnih medija” po upbičajenom obrascu.

TJ

pre 2 godine

Znaci, ako ne mislis kao oni ili ih ne podrzavas, onda si sve sto ne valja

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija