• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.12.2021

12:23

Dobro smo mi prošli kao država kakvi su je pametnjakovići, kao Radosavljević, vodili... Strašno je to koliko vi ne znate!

Tanjug

Politika

Dobro smo mi prošli kao država kakvi su je pametnjakovići, kao Radosavljević, vodili... Strašno je to koliko vi ne znate!

Podeli vest

Ekonomista Goran Radosavljević , funkcioner SDS Borisa Tadića, pokušao je na Tviteru da umanji značaj puštanje u rad prve Nacionalne platforme za veštačku inteligenciju u Srbiji, u Državnom data centru u Kragujevcu


- U regionu superkompjutere imaju još Hrvatska (dva), Bugarska, Slovenija, Grčka. A ima jedan i u NIS-u tako da ovaj u KG nije ni prvi u Srbiji. Ne može čovek da ne slaže, ne vredi - napisao je Radosavljević.

Onda se oglasio i Mihailo Jovanović, direktor Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu i rekao da je strašno kada je neko toliko neinformisan.

- Strašno je koliko ne znate. Reč je o prvom superkompjuteru sa platformom za razvoj veštačke inteligencije AI. I jeste prvi, koliko god se to Vama ne sviđalo. Pročitajte nešto pre komentarisanja. Dobro smo kao država još i prošli dok su je vodili pametnjakovići kao Radosavljević - napisao je on na Tviteru.

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija