• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

09.12.2021

13:32

Vladanka, čeka te mašinica! Orlić otkrio jezive pretnje opozicije šefici info službe SNS!

Tanjug

Politika

Vladanka, čeka te mašinica! Orlić otkrio jezive pretnje opozicije šefici info službe SNS!

Podeli vest

Članici Predsedništva Srpske napredne stranke i šefici informativne službe Vladanki Malović stigle su jezive pretnje, saopštio je danas potpredsednik SNS Vladimir Orlić



On je na konferenciji za novinare rekao da je deo "kriminalnog bivšeg režima" koji predvode Ðilas, Tepić kao i različiti "pojavni oblici DS", javno poslao jezivu poruku Vladanki Malović preko svog funkcionera Ivana Krstića.

- Izvesni Ivan Krstić je Vladanki Malović uputio poruku da će da bude ošišana. Uradio je to uz sliku mašinice za šišanje. Rekao je da će da je ošišaju do glave. To nije prvi put. Isti čovek je to uradio i pre nekoliko meseci - rekao je Orlić.

Foto: printscreen Twitter

On je ukazao da je "divljačka kampanja" koju svakodnevno sprovodi "tajkunsko-mafijaški deo bivšeg režima" prema svakom ko ima i najmanju vezu sa Aleksandrom Vučićem i politikom koju taj čovek predvodi, nastavljena ovih dana.

Foto: Pritnscreen



Orlić je primetio da na to nisu reagovali oni koji se pozivaju na kulturu govora i govore o demokratskim standardima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Slavko

pre 2 godine

Pretnje su vrlo sramne,a posebno učestale i ako se ponavljaju. To ne treba da bude način isticanja.

Nešo N

pre 2 godine

Oni da znaju šta je sramota, ne bi se tako ni ponašali.

Markan

pre 2 godine

Ovo je ocigledno posao za policiju i tuzilastvo.

Glasinac

pre 2 godine

Nadam se da će nadležne službe preduzeti mere i da se sve ovo ispita kako bi se oni koji prete građanima sankcionisali.

Lela

pre 2 godine

Ove pretnje treba najostrije kazniti, niko ne sme nikome da preti.

Mila

pre 2 godine

Krajnje je vreme da se prestane sa pretnjama bilo koje vrste, nedopustivo je pretiti nekome i time pokazivati netrpeljivost

Gogi

pre 2 godine

Ovakvi postupci marioneta lopovske opozicije su za svaku osudu.

Tina

pre 2 godine

Šta se moglo očekivati od opozicije, da kaze ili uradi nešto pametno. Njihov stil je da prete i da vredjaju ljude. Odvano su oni pali u našim očima.

Vlada

pre 2 godine

Васпитање се носи из куће. А колико се да приметити, Ђикијеви потрчци, не да немају васпитање, него ни не знају шта је... Овакве претње су јако морбидне!

Milena

pre 2 godine

Pravo na psihijatriju, svi koji imaju ovakve misli....

Klara

pre 2 godine

Velika podrška za Vladanku, uopšte nije zaslužila ovo, ne samo ona nego niko

Sofija

pre 2 godine

Svaki vid pretnje treba sankcionisati i najstrožije kazniti!

Nika

pre 2 godine

Jezive pretnje opozicije, pre svega jednoj zeni, su pokazatelj dna i nemoci. Borba treba da bude postena i ko vredi, ko ima realan cilj taj ce dobiti!

Ana

pre 2 godine

Vladanka ih je pobedila i saterala u cosak komentarima i odgovorima koji sadrze istinu. A oni ostali bez i jedne reci pa, kako samo oni znaju prete. Samo se iskreno nadam da ce ovo nadlezni organi zatvoriti iza resetaka.

Slobo

pre 2 godine

Ovo nije prvi put od jednog istog čoveka. Hoće li ikad početi rad nadležnih i sankcionisanje fašista???

Ana

pre 2 godine

Ponovljene pretnje treba shvatiti ozbiljno, za svaku osudu je postupak ovog muskaraca koji preti jednoj zeni i to sisanjem.

Alexandar

pre 2 godine

Posle ovakvog ispada, ja ne znam ko ce da glasa za nasu opoziciju.

Vojin

pre 2 godine

To samo jasno pokazuje šta je njihova, a šta naša politika! Oni se bore za nasilje i lopovluk, a mi za razvoj i modernu Srbiju.

Ana

pre 2 godine

Jako je ružno pretiti nekome, ali ako su pretnje učestale onda je neophodno da se tužilaštvo i policija uključe u ceo slučaj.

Romanija

pre 2 godine

Pa od njihse može samo očekivati nasilje.

dr Jakov Zlatar

pre 2 godine

Seljaci jedni, Krcko LE nije tajkun nije mafijaš, već jadnik koji je ogorčen na vaše krađe.A bićete svi šišani, pa i narkodiler Orlić-A, da :da bi ste ga Krcka procesuirali, morate prvo da ga UVATITE.

Orlić: Tajkunski kartel bivšeg režima provocira sukobe
Politika

Orlić: Tajkunski kartel bivšeg režima provocira sukobe

Ponovo je tajkunsko-mafijaški kartel bivšeg režima, direktno kroz usta svog gazde Dragana Đilasa, potvrdio: da bi juriš na vlast i državnu kasu najradije platio - tuđim glavama. Provociranje sukoba i nesreće, prolivanje tuđe krvi, za bandu tajkunsku koja sanja i priziva nekakav "građanski rat" očigledno predstavlja - jedini "plan i program" koje nude narodu, izjavio je potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, Vladimir Orlić

29.11.2021

13:34

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija