• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.12.2021

11:43

Zbog Vučića uništili reputaciju niškog hotela! Ekstremistička akcija hejtera na Guglu

D. K.

Politika

Zbog Vučića uništili reputaciju niškog hotela! Ekstremistička akcija hejtera na Guglu

Podeli vest

Više mrze Vučića nego što vole sami sebe

Sumanuta ekstremistička akcija osvedočenih hejtera Srbije šokirala je korisnike interneta, pošto je reputacija niškog hotela "Ambasador" srozana sa ocene 5, na ocenu 1.

Razglog ove bezumne akcije protiv najpoznatijeg hotela u jednom od najvećih srpskih gradova je - Aleksandar Vučić.

Da, dobro ste pročitali. Predsednik Srbije je kriv što će radnici ovog hotela morati da "propišaju krv" ne bi li vratili teškom mukom stečenu reputaciju.

Naime, na zgradi hotela, visokoj 15 metara, postavljen je poster predsednika Srbije, što, po zdravoj logici ni Ustavu, nije ništa protivzakonito. Naprotiv. Međutim, protivnici postavljanja postera Aleksandra Vučića "oborili" su tokom večeri i noći ocenu ovog objekta na Guglu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 2 godine

Šta su protiv toga preduzeli, policija i tužilaštvo..... Izgleda ništa, kao i uvel do sada ! ! ! ! !

Lazni Bot

pre 2 godine

Pa sta policija ima da reaguje sto hotel ima prljave prozore.

Normalac

pre 2 godine

Kako nekom da rejting ne padne kada okači čudovište na turistički objekat?

Lazar

pre 2 godine

Sta tu ima policija da reaguje? Od kada je ocenjivanje turistickog objekta krivicno delo?

Nebojsa iz Beograda

pre 2 godine

Gazda hotela je bas naoravio odlican marketinski potez mora da ga je savetovao strucnjak Krle.

Laki

pre 2 godine

A šta Krsticu fali. Pametniji je od svih vas koji im a IQ jedva 50. Vi nemozete da shvatite da postoji i realan zivot. Kad to budete shvatili, postacete normalniji.

Nebojsa iz Beograda

pre 2 godine

Pa prljavi su prozori i treba oboriti rejting hotela

Ja

pre 2 godine

Normalno da slika predsednika i obelezje stranke budu na hotelu?

Rale

pre 2 godine

Ajde,stvarno budimo realni!! Šta će slika predsednika na hotelu?? Pa pobogu nije ovo Severna Koreja,ili možda jeste..

nikanor

pre 2 godine

Nije protivzakonito, ali je jako jako glupo!

Sini

pre 2 godine

Mislim da bi bilo bolje da vernost predsedniku bude posten i predan rad a ne uvlacenje takvog tipa..... Bas odvratno ispoljavanje i verovatno jako skupo. A posto sam razumeo da to rade i radnici javnog preduzeca, znaci od nasih para bacanje novca niz obicnu zgradurinu.......zar taj novac nebi bilo lepse odneti u decije selo il za decu ometenu u razvoju....

radovan85

pre 2 godine

Nepotrebna akrobacija vlasnika hotela i lokalnog odbora sns-a koja im se ocigledno obila o glavu.Narod je iziritirao najvise ulizivanje, i sto nije objavljeno koliko ta egzibicija kosta.Sto se tice Djilasa, verovatno je neko od njegovih inicijatora ove price, ali nemaju oni taj kapacitet da toliko srozaju reputaciju, to su vecim delom ucinili obicni ljudi koji nisu ni za vlast ni za opoziciju(bivsa vlast).Moja dobronamerna preporuka vlastima je da istinski krene da razgovara sa narodom koji je dobrim delom nezadovoljan, bez omalovazavanja , prebrojavanja i etiketiranja.Ljudima je dosta vise price o bivsoj vlasti vec 10 godina.Slazemo se u tome da je radila lose i zato je bivsa i verujem da taj deo opozicije nema nikakvu podrsku u narodu.Takodje, opozicija da krene da nudi resenja, a ne samo kritike tipa ua Vucic itd ... Sportski pozdrav.

Djordje

pre 2 godine

Ja sam korisnik interneta i nisam sokiran. Ovo je ocekivana reakcija. Raspolozenje naroda nije uvek po volji vladajuce garniture.

Jelena

pre 2 godine

Nije protivzakonito al je gadno. Sta su ga stavljali na fasadu

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija