• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv

13.12.2021

07:00

GEJ AFERA POTRESA REPUBLIKU SRPSKU! Gorica Dodik tvrdi da je na snimku DRAŠKO STANIVUKOVIĆ!

Tanjug

Politika

GEJ AFERA POTRESA REPUBLIKU SRPSKU! Gorica Dodik tvrdi da je na snimku DRAŠKO STANIVUKOVIĆ!

Podeli vest

Republiku Srpsku od petka potresa gej afera, a jedan od aktera s*s-snimaka, bar kako tvrdi Gorica Dodik, ćerka srpskog člana Predsedništva BIH Milorada Dodika, odbornika u skupštini Banjaluke, jeste i gradonačelnik glavnog grada Srpske - Draško Stanivuković.

Na skandaloznom snimku, koji se od petka deli preko Vajbera i drugih aplikacija za komunikaciju, jasno se vidi Ivan Begić, inače partijski drug Stanivukovića. Lik Begićevog partnera, kog Begić oralno zadovoljava, ne vidi se u video-snimku, ali Dodikova ćerka tvrdi da je reč o prvom čoveku Banjaluke.

- Ovom egoisti i sitnoj duši napišu tekst da objavi i da njega ograde od svega, a poenta jeste da je on tema ovoga snimka i da je on na snimku i da je evidentno da patetiše i sve stavlja na Ivanova leđa. Fuj, dokle ćeš da lažeš i da glumiš žrtvu u svemu - napisala je Gorica Dodik na Tviteru uz objavljeni citat Draška Stanivukovića gde on brani svog partijskog druga i takođe pokušava da se ogradi od skandala.

Foto: Tanjug

Draško Stanivuković

Povlači se

Inače, ubrzo po objavljivanju po*nografskog sadržaja, Ivan Begić se oglasio kazavši da ga već neko vreme ucenjuju snimkom, zbog čega mu je narušeno i pshičko zdravlje. On je podneo ostavku na odborničku funkciju, te najavio povlačenje iz politike zbog ovog skandala.

- Zbog istog snimka traženo mi je pola miliona KM, a zbog pritiska i pretnji koje trpim moje zdravstveno stanje se naglo pogoršalo - napisao je, između ostalog, Begić na Fejsbuku.

Taj snimak, osim kompromitujućih kadrova Begića, sadrži i deo kojim želi da se insinuira da je druga osoba sa snimka (kojoj se ne vidi lice) zapravo gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković. Tako se ukazuje na brojanicu koju nosi Stanivuković, ali i na mladež koji na istom mestu ima i Draško. Međutim, Begić to demantuje. 

- Oštro demantujem da video ima veze sa mojim saradnicima niti bilo kim iz javnog života - naveo je Begić. 

Podrška drugu 

Nakon skandala, takođe na Fejsbuku oglasio se i sam Stanivuković, koji je pružio podršku svom partijskom drugu.

- Nadam se da su danas bar malo srećni oni koji su pompezno najavljivali video koji ima za cilj da politički našteti meni, a nije važno kome će pojedinačno uništiti život - napisao je on i dodao:

- Današnji potez, kao i mnogi prethodni ove aktuelne vlasti svedoče suprotno. Kroz politiku te povežu sa kriminalom u kome nisi učestvovao, povežu sa narko-kartelima sa kojima nemaš veze i stave u videeu kojima nikad nisi bio. Međutim, tema ove objave nisam ja, nego moj prijatelj i saborac Ivan, koji će uprkos linču kome žele da ga izlože, uvek to ostati. On je jedan od najpožrtvovanijih ljudi koje sam upoznao u politici i čovek koji je dao veliki doprinos našoj borbi - napisao je Stanivuković.

Foto: Tanjug

Draško Stanivuković

Stanivuković je takođe dodao da se radi o zločinu prema jednom čoveku.

- On je iskren prijatelj i dobar čovek, koga je neko zbog njegove nemarnosti izložio linču, iako privatni život i lični izbor ne može ne može da obezvredi nečiju želju da menja truo sistem u kome živimo - naveo je, između ostalog, Stanivuković.

Posebno je interesantno što Stanivuković prvi put javno staje u odbranu nekog zbog se*ualne orijentacije, pošto je gradonačelnik Banjaluke ranije javno istupio kao deklarisani protivnik gej parade u svom gradu.

Banjalučki kazanova

Pre ove afere mlađani gradonačelnik važio je za lokalnog Kazanovu i srcelomca kog su poslednjih meseci povezivali sa pevačicom Tanjom Savić i Kijom Kockar. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nena

pre 2 godine

Bas su se navrzli na ovog decka, na sve nacine pokusavaju da ga diskriminisu, ne shvataju da tako samo govore o sebi...

xy

pre 2 godine

Ama zenska glavo!Pa tebi je tata GEJ,a ne koje kakvi mladici iz B Luke.Tata ti je olos i GEJ,osvesti se vec jednom.Doci ce dan kada cete ostati bez svega sto ste pokrali,pa onda mars na posao.

Kimi

pre 2 godine

Pa sef vam je peder. Dao vam da pišete tako ili sve za Dodu? ! Wtf!!! Vrv ste i sami poturili supak više puta

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija