• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.12.2021

15:59

Gradonačelnik Bakić obišao radove na rehabilitaciji kolovoza u ulici Ferenca Sepa u Subotici

Strahinja Babović.

Politika

Gradonačelnik Bakić obišao radove na rehabilitaciji kolovoza u ulici Ferenca Sepa u Subotici

Podeli vest

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić i direktor Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje, Ognjen Golubović, obišli su danas radove na postavljanju završnog sloja asfalta u ulici Ferenca Sepa, u subotičkoj Mesnoj zajednici „Dudova šuma“.

Foto: Strahinja Babović.

Foto: Strahinja Babović.

Gradonačelnik Bakić je, tim povodom, izjavio da je za rehabilitaciju kolovoza u ovoj ulici u dužini od 450 metara iz gradskog budžeta izdvojeno šest miliona dinara.

Foto: Strahinja Babović.

On je naveo da su tokom prošle nedelje završeni radovi na rehabilitaciji kolovoza u Frankopanskoj ulici koja je proširena za dva metra, odnosno sa četiri na šest metara, da je na taj način rešen višegodišnji problem protočnosti saobraćaja u ovoj ulici i da je vrednost tog projekta deset miliona dinara.

Foto: Strahinja Babović.

„Za sledeću godinu planira se rehabilitacija kolovoza u ulici Arsenija Čarnojevića. Opredelili smo sredstva za izradu projektno-tehničke dokumentacije za kružni tok na raskrsnici ulica Ferenca Sepa i Arsenija Čarnojevića, čime će se, u smislu saobraćajne infrastrukture, kompletno zaokružiti jedna celina u ovom važnom i gusto naseljenom delu grada“, istakao je Bakić.

U planu je, dodao je, da se do kraja godine proširi i rehabilituje ulica Proleterskih brigada u Mesnoj zajednici „Zorka“, u dužini od jednog kilometra, od pruge do Zorkine ulice, kao i da se uradi Loznička ulicai krak Lošinjske, u MZ „Novi grad“, i Zadarska ulica, u MZ „Ker“.

Foto: Strahinja Babović.

„Grad Subotica je ove godine za izgradnju novih i rehabilitaciju postojećih ulica iz gradskog budžeta izdvojio oko 175 miliona dinara. Lokalna samouprava će i dalje nastaviti da ulaže u izgradnju saobraćajne infrastrukture u našem gradu“, poručio je gradonačelnik Stevan Bakić.

Foto: Strahinja Babović.

Obilasku radova na postavljanju završnog sloja asfalta u ulici Ferenca Sepa prisustvovao je i Vukoslav Vukoslavović, tehnički direktor kompanije „Vojput“, izvođača radova.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija