• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.12.2021

08:16

KOLIKO MORAŠ DA MRZIŠ SVOJ NAROD DA BI OVAKO NEŠTO OBJAVIO?! Đilasovske novine postale vodeće antisrpsko glasilo!

Fotoilustracija/Informer DN

Politika

KOLIKO MORAŠ DA MRZIŠ SVOJ NAROD DA BI OVAKO NEŠTO OBJAVIO?! Đilasovske novine postale vodeće antisrpsko glasilo!

Podeli vest

Đilasovske novine "Danas" postale su najveće antisrpsko glasilo

 

Danas je u novinama koje su pod uređivačkom kontrolom lidera SSP Dragana Đilasa i njegovom perjanicom i potpredsednicom stranke Marinike Tepić, objavljen članak u kojem se promoviše OVK zločinac Nasim Haradinaj.

Koliko su se nisko spustili i koliko mrze svoj narod govori i naslov članka: "Narod Kosova je mnogo propatio pod srpskom državom".

Foto: Fotoilustracija/Informer DN

Nasim Haradinaj, potpredsednik Udruženja veterana OVK i brat od strica bivšeg kosovskog premijera Ramša Haradinaja, koji se trenutno nalazi prd haškim sudom, ranije  je ponosno isticao da je ubijao srpske vojnike. 

Nasim se otvoreno hvalio da je tokom sukoba na KiM ubijao Srbe i kaže da to zna i Specijalni sud.

- Vojnik nema drugu dužnost, osim da bude ubijen ili da ubije. Mi smo borci i radimo šta nam se kaže. Da, ubijao sam Srbe, ubijao sam ih.... i Specijalni sud zna da sam ubijao srpske vojnike - ponovio je Nasim Haradinaj.

Haradinaj je uhapšen u septembru 2020. godine. Pripadnici EULEKSA-a, maskirani i naoružani automatskim puškama, upali su u kancelarije Udruženja ratnih veterana OVK i uhapsili predsednika tog udruženja Hisnija Gucatija.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marcco

pre 2 godine

Pa jasno im je da ne mogu da pobede i pljačkaju sa pozicije vlasti, pa kad već imaju novine čije odžavanje košta tri puta više nego što prihoduju, valja uzeti neke pare, solarno, od bilo koga, pa i "ratnih veterana" UČK.

Sasa pariz

pre 2 godine

Ja stvarno ne razumem, u svaku drzavu bi svi oni bili kaznjeni. Zivim u francusku, u koja ljudska prava po prilicno dobro ispostovana.Ali bi isti ti koji rade protiv vlasti i sopstvenog naroda i drzave, bili po hapseni. I oznaceni kao drzavni neprijatelji. Sve finansije i racuni bi im bili oduzeti a oni po zatvarani. Jel ovo nije vise sloboda govora nego pluvanje po svom narodu. Zato hapsite svi i sve koji blate i pljuju po drzavi i narodu.

MrKamenjarac

pre 2 godine

....kad se rodi IZROD,on ostaje IZROD. Jadna Srbija pa zar toliko KUKOLJA da ima......

Vojkan

pre 2 godine

Pa to su osobe kojima ništa u životu nije sveto! Prodali bi rod najrodjeni samo da ostvare svoje ciljeve!

Predrag

pre 2 godine

Crni Đilase gde si se zagubio - Juda se obesio, a znaš li ko su bili Kvisling i Le Pen, i Srbi izdajnika za trku imaju.

Nikola

pre 2 godine

Opozicija nema drugu opciju nego da blati Srbiju jer su toliko nemocni da je strasno!

Dana

pre 2 godine

Opšte poznato je da Đilas mrzi Srbiju, mrzi svoje sunarodnike, mrzi sve osim sebe i svog džepa. Ološ nad ološima.

Sanja

pre 2 godine

Đilasu se zlo vidi u očima. On sam sebe ne može da podnese. Čovek kao on rođen je da mrzi i da seje zlo. Ubi ga to što ne može da se dočepa vlasti da pokrade još malo. Takvi ljudi treba da trunu u zatvoru.

Irena

pre 2 godine

Svi dobro znamo da Djilas niti voli Srbiju niti svoj narod ,prodao nas je vec zasto ne bi opet

Verica

pre 2 godine

Djilas gleda samo sebe i svoje interese ,ispljuvace i prodace Srbiju za rad svojih interesa kada god to bude potrebno

Darko

pre 2 godine

Sta reci za coveka koji je za rad svojih interesa spreman da proda i ocrni svoj narod na najgori moguci nacin

Ognjen

pre 2 godine

Pa to su osobe kojima ništa u životu nije sveto, prosto da čovek ne veruje koliko u njima tinja mržnja prema sopstevnoj državi i narodu. Prodali bi svog najrodjenijeg samo da ostvare svoje ciljeve.

Milan

pre 2 godine

I sta oni da ocekuju na izborima ako svakodnevno rade i pisu protiv srpskog naroda .

Milos

pre 2 godine

Djilas i Marinka su najvece zlo u nasoj drzavi koji znaju samo da vredjaju i ponizavaju sopstveni narod.

Grada

pre 2 godine

Kako Đilas može da očekuje podršku od naroda kada konstantno vređa i omalovažava isti taj narod?! Podržava i uzdiže u nebesa sve one koji su protiv naše države i svega što je srpsko!

Milena

pre 2 godine

Đilasovi mediji postoje samo kako bi Vučića vređali, kako bi lagali i kako bi hvalili ljude koji žele zlo našoj državi.

Klara

pre 2 godine

Kada je čovek nemoćan, upravo radi sve onako kako i Đilas radi.

Gogi

pre 2 godine

Njima je obraz kao đon, obzira nemaju prema svojoj državi niti prema svom narodu, tako će i imati podršku.

Peđa

pre 2 godine

NIkada mi neće biti jasno kako neko ko je Srbin može da dozvoli da se ovako o Srbiji piše ... Ovo je bruka i sramota za svakog čoveka.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija