• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.12.2021

09:48

ĐILASOVSKA TELEVIZIJA NA SVE NAČINE POKUŠAVA DA OCRNI REPUBLIKU SRPSKU  I SRBIJU! Bošnjači analitičar  poručuje: Tu je diktatura, u BiH je med i mleko

Printscreen

Politika

ĐILASOVSKA TELEVIZIJA NA SVE NAČINE POKUŠAVA DA OCRNI REPUBLIKU SRPSKU I SRBIJU! Bošnjači analitičar poručuje: Tu je diktatura, u BiH je med i mleko

Podeli vest

Đilasovska televizija Nova S na sve načine pokušava da ocrni Srbiju i Republiku Srpsku, a tako je bilo i danas kada je gost jedne emisije bio bošnjački analitičar Adnan Adi Ćerimagić

Trend đilasovske TV Nova S je da u svoje goste dovodi Bošnjake za analitičare.

A oni na svaki mogući način pokušavaju da ocrne Srbiju i Republiku Srpsku.

Jutros, u jutarnjem programu, gost đilasovske TV bio je bošnjački analitičar Adnan Adi Ćerimagić.

On je u sred emisije, u sred Beograda poručio:

- U RS i Srbiji je diktatura, a u Bosni i Hercegovini je med i mleko - rekao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dana

pre 2 godine

Đilas je jedna beda, gnjida, ološ, otpad društva koji pljuje po svojoj državi, svom narodu i onda od istih očekuje da ga podrže. Lud čovek bez terapije.

Miki

pre 2 godine

Evidentno je to da Djilas mrzi i gleda da ocrni sve što je srpsko. To je njegova sramota.

Vla

pre 2 godine

Djilas kao i svi koji su za njega, sta su, nemoze covek da ih definise, iskompleksirani naduvani covekoliki, jer ljudi nisu, "vanzemaljci" ???, umesto da se pikriju usima i sakriju u misju rupu, jer su mnogo zla naneli narodu, drzavu unistili i opljackali, oni se sepure kao curani ali curani nisu, ocigledno da pravosudje ne radi ili su korumpirani, mozda su snimljeni u nekoj nezgodnoj avanturi, mozda dobijaju pare, ali da su korumpirani i vrapci u celoj evropi znaju, zato, promenite sudije i vise nece lopovi i kriminalci lagodno setati

Mila

pre 2 godine

Djilas na svaki nacin gleda da upropasti Srbiju i Srpski narod, da ocrni ponizi. Vec smo navikli na njegove prljave igrice

Ana

pre 2 godine

Djilasu je malo sto je cirkuzant u svojoj drzavi, sad malo da prosiri popularnost i van.

Ana

pre 2 godine

Sta drugo zna Djilas i njegova ekipa sem da nekog napadaju i ocrnjuju? Vrlo jadno sa njihove strane, ali sta drugo ocekivati?

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija