• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.12.2021

20:44

GDE SU BRANKICA POVERENICA I VAJNI ZAŠTITNIK GRAĐANA?! Zašto ne reaguju na poziv na streljanje predsednika Vučića?!

printscreen

Politika

GDE SU BRANKICA POVERENICA I VAJNI ZAŠTITNIK GRAĐANA?! Zašto ne reaguju na poziv na streljanje predsednika Vučića?!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević oglasio se na društvenoj mreži Tviter i upitao šta se dešava sa poverenicom za ravnopravnost Brankica Janković i zaštitnik građana Zoran Pašalić. Vučićeviću nije jasno zašto oni ćute na poziv na streljanje predsednika Vučića od strane režisera Gorana Markovića

- Nego, gde su Brankica poverenica i onaj vajni zaštitnik građana? Što ćute? Je l' to, može biti, Aleksandar Vučić van zakona? Je l' se to i oni slažu da predsednika treba streljati kao Čaušeskua - pitao je Vučićević i dodao:

- A zamislite samo šta bi bilo da je neko negde rekao da Đilasa ili Mariniku treba streljati?! Je l' bi i onda zaštitnik građana i poverenica za ravnopravnost ćutali kao što sada ćute za Aleksandra Vučića.

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan Kovac

pre 2 godine

Kukavice srpske sram ih bilo ali nije prvi put kad zaškripi da je srbin srbinu najveci neprijatelj naprijed Vučicu delijo Nevesinje je uz tebe.

Mbm

pre 2 godine

Na takav nonsens zute stampe niko ne reaguje pa se sledstveno razimni i ne javljaju ovakvim pitanjima javnosti.

Doca

pre 2 godine

Odgovor ti je jasan. Ako ih je država postavila (a jeste) ona ih i smeni (a ne sme). Zašto? E pitaj našeg gazdu.

Rade R

pre 2 godine

Neka se ubiju sami ovi koji bi da ubiju predsednika! Zašto bi neko prljavo ruke!

Ranka

pre 2 godine

Tužilaštvo da uhapsi ludake koje prete Vučiću. Mesto ludacima je u zatvoru a ne u ludnici.

Pera

pre 2 godine

Gde je Brankica i gde je vajni zaštitnik gradjana???? Pa, odgovor je prost, "Vučić nije gradjanin već je Predsednik Republike". Neka im je. Moje je pitanje gde je to čuveno pravosudje, gde su tužioci i gde su sudije, zašto oni ne reaguju??????? Zašto oni ne rade svoj posao? Čekaju da ih Vučić podmiti ????? Kako ih nije sramota ?????. S druge strane vrše pritisak na Parlament da dobiju još veća prava, pa je Dačić raspisao referendum o ustavnim promenama. Kraj priče biće da "Kadija te tuži, Kadija ti sudi". I neka se Vlada, Predsednik i Narod Srbije oproste od bilo kakve zaštite. Zaštita je rezervisana za opoziciju, za "Ćao Djidji" kako jedna sudijica pozdravlja Dragana Djilasa na zvaničnom sudjenju. Ne ostaje nam ništa drugo nego da se obratimo svemoćnom Bogu da nas štiti i hrani.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija