• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kosovo onlajn

20.12.2021

21:24

IZAĆI ĆE IM NA NOS! Policija pohapsila ekstremiste koji su palili srpske zastave!

Printscreen

Politika

IZAĆI ĆE IM NA NOS! Policija pohapsila ekstremiste koji su palili srpske zastave!

Podeli vest

Policija u Albaniji uhapsila je dve osobe zbog sumnje da su zapalile srpsku zastavu tokom današnjih protesta u Tirani, prenosi Gazeta sinjali

Prema navodima albanskog portala Top čenel uhapšene osobe su sprovedene do policijske stanice na ispitivanje.

Na današnjem protestu koji je organizovao bivši albanski premijer Salji Beriša, a koji je usmeren protiv dolaska srpskog predsednika Aleksandra Vučića i održavanja sastanka u okviru inicijative "Otvoreni Balkan", zapaljena je i izgažena srpska zastava.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pravda

pre 2 godine

A KOGA su i jesu li uhapsili kad su skidali i čekali,gazili i palili albanske zastave u Beogradu?Ne odobravamo ovakve gluposti ali još oštrije osuđujem kako vas nije stid da svoje gluposti i primitivizam prema Albaniji stavljate pod tepih?Da ste dobronamerni i da ste kritikovao kad se desio taj incident u vašem glavnom gradu,onda bi i ja osudio ove gluposti,a kako ste vi reagovali onda smatram da je ovo u redu,mada mi nije drago.

Perica

pre 2 godine

Svaka čast na efikasnosti! Mislim da je pogrešno paliti tuđe zastave jer se time vređa ceo jedan narod.

Rade R

pre 2 godine

Što znači da je Albanija ozbiljna država!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija