• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.12.2021

09:19

SKANDALOZNA IZJAVA! Marinikina i Đilasova Jasmila Žbanić: Vojska koju Vučić sada snaži je počinila genocid! Moramo tome stati na put!

Politika

SKANDALOZNA IZJAVA! Marinikina i Đilasova Jasmila Žbanić: Vojska koju Vučić sada snaži je počinila genocid! Moramo tome stati na put!

Podeli vest

Jasmila Žbanić, režiserka filma "Quo vadis, Aida?" koji Srbe predstavlja kao genocidan narod i koji podržavaju Marinika Tepić i Dragan Đilas, poručila je za nemački list “Die Welt” da Vučić kupuje sve više oružja čime snaži Vojsku Srbije, a da to za "Bosance zvuči kao da se devedesete ponavljaju", kao i da je "takva vojska počinila genocid"

–  Srpski ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin govori o novom ratu u BiH, predsednik Srbije Aleksandar Vučić kupuje sve više oružja, a Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske najavljuje, uz podršku Rusije, prekid veza s Bosnom, lično osnivanje vlastite vojske. To za mnoge Bosance zvuči kao da se devedesete ponavljaju. Takva vojska je počinila genocid, napravila masakr u Srebrenici – skandalozno je govorila Žbanićeva za "Die Welt".

Ubrzo nakon objavljivanja intervjua usledile su brojne reakcije na društvenim mrežama. Ćerka Milorada Dodika, Gorica Dodik nije joj ostala dužna:

– Zaista umetnički rečeno, gospođa Jasmila Žbanić širi ljubav i ne bavi se politikom, ona promoviše mir i šteta je da se njeno umetničko delo ne prikaže i u Srbiji i Republici Srpskoj. Ona je ta koja nama treba da objasni šta je bilo i šta će biti… – poručila je Gorica Dodik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Slavica

pre 2 godine

Marinika i Đilas su protivnici i Srbiju i nazivaju je genocidom!

Stefan

pre 2 godine

Đilasu smeta sto Vučic jača vojsku jer je on unistio!

zoran

pre 2 godine

Sta drugo i ocekivati od ovakve zene sem tog govora mrznje. Sramota

Neda

pre 2 godine

Bože, ženo! Imaš li gram mozga a i savesti kada možeš nešto ovako da izjaviš?

Verica

pre 2 godine

Strasno je sta ova zena prica i sta pripisuje Vucicu...Vucic jaca nasu vojsku i zeli da je usavrsi ne zbog ratovanja ...A ova zena je Djilasova pulenka zato i tako prica...

Milan63

pre 2 godine

Jasmila je napravila propagandni film o Srbima kao genocidašima i to je to. Dobila je nagradu od onih koji su bombardovali Srbiju i to je to. I Hitler je imao svoje propagandne reditelje i to je to. Znamo kako se zovu. Šta dalje da se ubeđujemo.

Pera

pre 2 godine

probaj . .budi prva u rovu .. nemoj tudju decu da saljes ..

Dragan

pre 2 godine

Samo se vi držite svog Milanovića. Ostavite vi našeg Vučića.

Ljuba

pre 2 godine

Tebi zeno mora da su cavke popile mozak ko Marinki i onom lopovu. Ti bre nemas srama sta pises. Pogledaj Daru pa onda tu tvoju laznu i izmontiranu Aidu. Da vidis ko je ubijo i na kakav nacin.

Iva

pre 2 godine

Marinika uvek iznosi da su Srbi počinili genocid o tome svedoči i njen potpis. Jadno je ko sve čini političku scenu Srbije.

Steva

pre 2 godine

Čim je ova žena napravila film protiv Srpskog naroda sve nam je jasno a još tužnije je to što ima podršku nekih ljudi iz Srbije poput Aide Ćorović, Đilasa i Marinike koji na sve načine pokušavaju da Srpski narod okarakterišu genocidnim

Ema

pre 2 godine

Nastavljaju Djilasovci u svom smeru, samo sto tupsoni genocid koji se nije dogodio, ta vojska koja je tada sluzila vec su penzioneri.

Ana

pre 2 godine

Sada je sve jasno, ko su Djilasovci i zasto se vojska ugasila kada je zuti sljam bio na vlasti!

Veselin

pre 2 godine

Srbija ili RepublikaSrpska pod hitno da snimi film o ubijenim srbima u selima oko Sebrenice pod komandom Nasera Oric. Zbog svijeta dosta je propagande o Srebrenici i podvale

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija