• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.12.2021

11:24

Đilas i Marinika žele Beograd PUN HRVATSKIIH ULICA!

Beta/Ilustracija

Politika

Đilas i Marinika žele Beograd PUN HRVATSKIIH ULICA!

Podeli vest

Marinika Tepić i Dragan Đilas ne mare očigledno zbog toga što u Hrvatskoj proganjaju Srbe, pa su poručili da žele Beograd pun hrvatskih ulica

Vesić manično „ubija“ ulice sa nazivima hrvatskih mesta, stradalo ih bar 15 glasi naslov vesti na đilasovskom portalu Nova S koja govori o tome da su u Beogradu pojedine ulice koje su se zvale po hrvatskim toponimima, preimenovane. 

Marinika Tepić i Dragan Đilas su očigledno besni na zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića zbog ovoga pa su ovim tekstom očigledno želeli da poruče da žele da Beograd bude pun hrvatskuh ulica i da ih ne dotiče to što u Hrvatskoj proganjaju Srbe!

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
micko

pre 2 godine

Ako ji išta dobro urađeno onda je to ... i ne treba da bude odnosno sve da bude reciprotet i ništa više! A koji jugoslovenski duh, DaBog da ludi odali, dokle više ... ko li ste i čiji ste prokleti bili navjek vjekova!

TAKO TREBA

pre 2 godine

Браво за Весића! Нарушавање Југословенског духа!? Како је све подложно променама у природи и друштву, зашто се називи улица не би мењале.

Dragovan

pre 2 godine

Nek idu u Zagreb pa tamo neka daju ulicama imena, blokiraju saobracaj, prave nerede, lazu narod, upadaju kao razbojnici u javni servis, ...

TT

pre 2 godine

Zasto bi Beograd bio i dalje "Jugoslovneski"? Zbog cega tacno, te drzave vise nama, a u gradovima Hrvatske nema Beogradske, Novosadske itd.. tako da ne vidim zasto bi kod nas postojale ulice sa Hrvatskim nazivima.. Da je obostrano to bi bilo ok, ovako nema smisla .. Stvorene su nacionalne drzave i to je to, sa tom stvarnoscu treba da zivimo.

dera

pre 2 godine

I ona i on su sada smešni i hrvatima . I što bi rekao Paja Vuisić : Nisu sve budale iste , neke su diplomirane .

Laki

pre 2 godine

Ipak tvoje prezime Dragane Djilase mije ni srpsko ni crnogorsko vec hrvatsko, sto dokazuje tvoja ustasoidnost. A Marinika bruka sve Rumune koji zive u Srbiji.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija