• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.12.2021

16:39

KONAČNO RAZBIJEN NAJSUROVIJI NARKO-KLAN! Srpska policija zaslužila poštovanje svih inostranih partnera

MUP Srbije

Politika

KONAČNO RAZBIJEN NAJSUROVIJI NARKO-KLAN! Srpska policija zaslužila poštovanje svih inostranih partnera

Podeli vest

Ministar policije Aleksandar Vulin je danas uoči sastanka izjavio da je razbijanjem jednog od najsurovijeg klana u Evropi, srpska policija zaslužila poštovanje svih međunarodnih partnera

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je danas sastanak sa policijskim izaslanicima Republike Srbije u inostranstvu i poručio im da su oni predstavnici Republike Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova i da svojim radom i profesionalizmom treba da doprinesu očuvanju ugleda svoje zemlje i institucije koja ih je uputila na službu u inostranstvo. 

Foto: MUP Srbije


 
Policijski izaslanici izvestili su ministra o rezultatima koje su ostvarili u prethodnom periodu i narednim planovima i aktivnostima. 
 
- Ugled Srbije koji je podigao i izborio predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, vi treba da čuvate i branite. Da budete dostojni predstavnici Srbije, srpskog naroda i čestitog srpskog policajca, da radom i znanjem opravdate ukazano poverenje i date pun doprinos jačanju ugleda naše zemlje - poručio je ministar policije Vulin.

Foto: Aleksandar Vulin


 
Ministar Vulin je istakao da srpska policija uživa ugled u svetu, da je pouzdan i dostojan međunarodni partner u borbi protiv svih vidova kriminala i stvaranja sigurnog okruženja, kako za svoje, tako i za građane drugih država.

- Razbijanjem jednog od najsurovijeg i najorganizovanijeg narko-klana u Evropi, klana Belivuk-Miljković, razbijanjem 22 organizovane kriminalne grupe, učešćem u velikim međunarodnim akcijama, srpska policija izborila je i zaslužila poštovanje svih međunarodnih partnera i relevantnih institucija. Srpska policija svojim trudom i radom pokazala je da je pouzdan i kredibilan međunarodni partner - poručio je ministar policije Vulin. 
 
Na sastanku su usaglašene smernice budućeg delovanja policijskih izaslanika i njihovog doprinosa u saradnji srpske policije sa inostranim kolegama u međunarodnoj policijskoj saradnji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija