• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.12.2021

08:43

Pismo Gage Antonijevića TV Nova S: Ivanović i Bjelogrlić poručuju deci u Srbiji da se kriminal isplati, ZA TO ĆE IMATI NAGRADU NA NJIHOVOJ TELELEVIZIJI!

Fotoilustracija

Politika

Pismo Gage Antonijevića TV Nova S: Ivanović i Bjelogrlić poručuju deci u Srbiji da se kriminal isplati, ZA TO ĆE IMATI NAGRADU NA NJIHOVOJ TELELEVIZIJI!

Podeli vest

Reditelj Predrag Gaga Anronijević napisao je pismo TV Nova povodom gostovanja Dragana Bjelogrlića u emisiji kod Ivana Ivanovića na pomenutoj televiziji

Pismo reditelja Predraga Gage Antonijevića prenosimo u celosti:

Otužno je bilo gledati Ivana Ivanovića i Dragana Bjelogrlića kako lažima i klovnovskim šalama pokušavaju da relativizuju i opravdaju Bjelogrlićev podli i brutalni fizički napad na mene u Nišu.

Šta reći osim da je na svakoj civilizovanoj svetskoj televiziji nenormalno da se tokom sudskog postupka omogući optuženom i voditelju da direktno utiču na sud, kao što je pomenuti dvojac učinio karakterišući Bjelogrlićev zverski nasrtaj na mene kao običnu kafansku anegdotu.

Time optuženi i voditelj žele da javnost zaboravi da je Bjelogrlić počinio i priznao ozbiljno krivično delo za koje je zaprećena kazna zatvora do pet godina.

Ivanović i Bjelogrlić takođe žele da poruče deci u Srbiji da se kriminal isplati i da će nagrada u vidu promocije i aplauza na dotičnoj televiziji sigurno usledeti.

Gaga Antonijević.

Podsetimo, glumac Dragan Bjelogrlić je 23. avgusta u Nišu u jednom hotelu kukavički napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića. Na snimku iz hotela se jasno vidi kako Bjelogrlić prilazi Antonijeviću sa leđa i napada ga iz čista mira. Antonijević je u trenutku napada sedeo sa Vladimirom Kecmanovićem, urednikom kulturne rubrike na RTS.

Antonijević je autor filma "Dara iz Jasenovca", a pre izvesnog vremena je optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film "Jesen samuraja", što je Bjelogrlić demantovao uz tvrdnje da je prepiska lažirana.

Bjelogrlić: "Je*ala te Dara iz Jasenovca"

Reditelj Predrag Antonijević je prilikom napada Bjelogrlića na njega zadobio mnogostruke podlive i modrice po licu, a u svojoj izjavi opisao je čitav događaj i istakao da mu je Bjelogrlić, dok ga je udarao govorio "Je*ala te Dara iz Jasenovca"

- Ja sam njim nisam imao ikakve kontakte dugo, niti sam sinoć imao bilo kakve kontakte sa njim. Ja sam sedeo sa nekim svojim društvom, sve su to kolege. On je sedeo u drugom delu sale, iza ugla, posle vidim da je bilo dosta alkohola, sa Katarinom Radivojević i ko zna još čega. Ja sam sedeo na krevetu, gotovo ležao jer je krevet vrlo nizak, pričao sam sa kolegama. On je iza tog ugla dojurio i napao me, nisam ga ni video dok nije počeo da me udara, onda su nas kolege razdvojile. Pretio mi je, svašta govorio, psovao mi je majku, i ubiće me, ovakav sam, onakav sam. Tu je bilo dosta kolega. Ja njega nisam ni video dok nije počeo da me udara. Šta da vam kažem, šokantno... - rekao je Antonijević.- Ja sam pozvao policiju, išli smo da damo izjavu, svedoci neki i ja, valjda su i njega su odveli da da izjavu. To već ne znam ništa da vam kažem, to  sadverovatno ide tužilaštvu. Snimci postoje, kamere postoje, sve je snimnjeno. Na deset metara smo bili sve to vreme koje smo proveli u istom objektu. Niti bilo kakvog verbalnog kontakta, niti bilo šta. Vidi se kompletan njegov napad na mene. Imam podlive, kako ne bih imao kad sam bio vreća za udaranje. Šta sam mogao da uradim, bio sam u ležećem stavu na onom niskom trosedu i ovaj divljački nasrće na mene, udara me, nisam imao šanse da se pomerim. Prvo dobijam udarce, pa onda vidim šta se dešava. 

Na pitanje da li je tačno da mu je Bjelogrlić rekao "Je*ala te Dara iz Jasenovca", Antonijević je odgovorio potvrdno.

- Jeste.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sveti velikomučenik Koluvija J

pre 2 godine

Све што треба да радиш је да вичеш АЦО ПАРТИЈА, АЦО ПАРТИЈА, и после можеш да ваљаш и четири тоне вутре без проблема

vladimir

pre 2 godine

Na snimku se i "vidi" da nije Antonijević bilo šta rekao Bjelogrliću ali kakvo nam je "tužilaštvo", bojim se da će biti samo uslovno "opomenut"!? Krug "dvojke" PUCA po svim šavovima i njihov /antisrpski/ primitivizam dolazi do izražaja! Bjelogrliću bez obzira na "presudu" ubuduće OBUSTAVITI svaku finansijsku podršku iz budžeta - fond za kulturu!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija