• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.12.2021

20:23

MARINIKA OPET LAŽE! Tepić kaže da je ova vlast uništila pravosudni sistem a evo šta je rekla Verica Barać o Đilasovoj i Tadićevoj "reformi pravosuđa"! (VIDEO)

printscreen

Politika

MARINIKA OPET LAŽE! Tepić kaže da je ova vlast uništila pravosudni sistem a evo šta je rekla Verica Barać o Đilasovoj i Tadićevoj "reformi pravosuđa"! (VIDEO)

Podeli vest

Đilasova Marinika više ni sama ne zna koliko laži iznosi u javnost

Marinika Tepić kaže da je ova vlast uništila pravosudni sistem a evo šta je rekla Verica Barać o Đilasovoj i Tadićevoj "reformi pravosuđa":

"SVE PLJAČKE I AFERE KOJE SU SE DESILE ZA 10 GODINA NJIHOVE VLASTI SU SITNICA U ODNOSU NA TZV. REFORMU PRAVOSUĐA!

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sonja

pre 2 godine

Marina kao i njen gazda Điki su odavno poslati u političku istoriju, uzalud pokušavaju da vaskrsnu.

Milan

pre 2 godine

Tadićevi načeli, Vučićevi demontirali pravosuđe do kraja. Ne može da se sudi samo napadač na bager nego i bageristi, motkašima i čekićarima iz službenih državnih limuzina i ko im je to naredio da rade.

Sini

pre 2 godine

A sta ako gosp.Tepic ipak ne laze. Sta ako joj polako, pocinjemo da verujemo..... Sta ako ovaj cirkus sa javnim preduzecima i vd direktorima, unistava ista a i nama jos uvek normalnim ljudima, pokazuje da drzava ipak nema znanje i zelju da te oblasti jos vise unapredi a ne da s ludacima unistava jos vise?

Mina

pre 2 godine

Đilas je pokro sve i sad nova vlast na čelu sa predsednikom pokuśava da krene od nule

Vladimir

pre 2 godine

Marinika Tepić treba da ponese titulu najvećeg lažova ikada.

Ana

pre 2 godine

Najlakše je osudjivati druge ali ono što bi Marinika prvo trebala da uradi jeste da malo pogleda u svoje dvorište koje uopšte nije čisto pa tek onda da komentariše druge.

Anastasija

pre 2 godine

Marinika laže ali i sama je svesna činjenice da se sve što izjavi zasniva na lažima, prevarama i obmanama naroda koji im zapravo ništa i ne veruje.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija