• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.01.2022

10:36

Palma u Novu godinu ušao SA JOŠ JEDNIM POKLONOM ZA ZDRAVSTVENE RADNIKE! Poklon dao i vlasnik najpoznatijeg lanca hotela u Egiptu Sameh Heveda

Informer

Politika

Palma u Novu godinu ušao SA JOŠ JEDNIM POKLONOM ZA ZDRAVSTVENE RADNIKE! Poklon dao i vlasnik najpoznatijeg lanca hotela u Egiptu Sameh Heveda

Podeli vest

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma potpisao je danas u Hurgadi, u Egiptu sa vlasnikom lanca hotela Titanik i Ali Baba Samehom Hevedom ugovor o dolasku 144 zdravstvena radnika iz 30 gradova Srbije u Hurgadu 7. aprila ove godine

 

"Upravo sam sa Samehom Hevedom vlasnikom lanca hotela Titanik i Ali Baba potpisao ugovor o dolasku 144 zdravstvena radnika iz 30 gradova Srbije 7. aprila u Hurgadu. Ovim ugovorom dobili smo izuzetne uslove za dolazak zdravstvene delegacije iz Srbije, za 50 posto delegacije, odnosno 72 zdravstvena radnika je sve besplatno i to je poklon gospodina Sameha Hevede mog prijatelja, a za 72 zdravstvena radnika ceo trošak putovanja i boravka u Hurgadi plaćaju donatori", rekao je Marković nakon potpisivanja ugovora i podsetio da su u njegovoj organizaciji 2021. godine zdravstveni radnici iz 30 gradova Srbije boravili dva puta u Hurgadi, njih 300, sve o trošku donatora i da će sa ovom delegacijom koja stiže na sedam dana 7. aprila, ta cifra biti ukupno 444.

Tome treba dodati i 600 zdravstvenih radnika iz cele Srbije koji su juna meseca boravili u Paraliji, takođe o trošku donatora i 992 poljoprivredna proizvođača iz cele Srbije koji su krajem avgusta i početkom septembra boravili u Paraliji, a za to putovanje je 80 posto troškova snosila Jedinstvena Srbija sa svog računa, od para koje dobija iz budžeta na osnovu 8 poslanika u Skupštini Srbije.

Ukupno je za godinu dana 1.100 lekara, medicinskih sestara i tehničara iz kovid zona iz cele Srbije boravilo u Hurgadi i Paraliji u organizaciji Dragana Markovića Palme, a o trošku donatora i 992 poljoprivrednika iz cele Srbije i dolazimo do ukupnog broja od preko 2.000 ljudi.

"Ja sam rekao da je moja kuća Srbija, moja druga kuća je Grčka, a moja treća kuća je Egipat – Hurgada, a moj dom u Hurgadi je Hotel Titanik Palas. Želim da se zahvalim mom prijatelju Samehu Hevedi na ovom poklonu za zdravstvene radnike iz Srbije", izjavio je Dragan Marković Palma.

Foto: Informer

Sameh Heveda je vlasnik lanca hotela Titanik i Ali Baba sa ukupno preko 6.000 soba.

"Moramo da vodimo računa o onim ljudima koji su spasili mnogo života, a to su lekari, medicinske sestre i tehničari iz cele Srbije i ova putovanja su na neki način naše “HVALA” herojima cele Srbije, zdravstvenim radnicima", kazao je Marković koji je imao i jedan predlog za sve građane Srbije.

"Moj predlog građanima Srbije koji se odluče da negde letuju je da idu tamo gde ih vole, u Grčku  i u Egipat. Grčka i Egipat su prijateljske države Srbiji".

Marković je najavio da će krajem maja, početkom juna, u Grčku voditi delegaciju od 700 ljudi a koju će činiti zdravstveni radnici, poljoprivredni proizvođači, zaposleni u vrtićima, i da će to isto učiniti i avgusta meseca. 

Vlasnik lanca hotela Titanic i Ali Baba u Egiptu Sameh Heveda zahvalio je Draganu Markoviću Palmi na saradnji i najavio svoj dolazak za februar ove godine u Srbiju, gde je moguće da počne izgradnju hotela iz svojih lanaca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija