• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.01.2022

13:27

Đilasovci sve rade preko grbače naroda! Oni doveli Rio Tinto, a mi zbog toga da platimo OGROMNU ODŠTETU?!

printscreen

Politika

Đilasovci sve rade preko grbače naroda! Oni doveli Rio Tinto, a mi zbog toga da platimo OGROMNU ODŠTETU?!

Podeli vest

Kada vodite državu niste u mogućnosti da ispunjavate želje ljudi, jer da je vođenje zemlje ispunjavanje želja, onda bi to svako mogao da radi, poručio je danas u Pančevu predsednik Aleksandar Vučić


Vučić je, na konstataciju da se opozicija nada da bi mogla da ga sruši po pitanjima vezanim za Rio Tinto i pričama o odštetama, te pitanje da li bi država, ako bude plaćala odštetu mogla to da učini na osnovu bilateralnog ugovora sa Velikom Britanijom, Vučić naglasio da kada vodite državu u svakom trenutku morate da vodite računa o svim inetresima, finansijskim i koliko će šta da košta.


"Ako kažemo danas sve ugovore raskidamo, neko bi nas na arbitraži pitao hoćemo li da platimo milijarde. Mi bi pitali one koji su sklopili ugovore Hoćete li vi to da isplatite, vi koji ste napravili te ugovore 2004. godine? A oni će da kažu Ne ne, mi smo to tražili da raskinete, baš nas briga što vi to treba da platite. I sve to da se lomi preko grbače naroda", rekao je on.

Vučić je kazao da je bilo dobro što nije država slušala zahteve za gašenje termoelektrana, jer da je to učinila ne bi imali struje.

"Prošli su praznici i nikome nije nedostajala struja, a u regionu isključuju struju", dodao je on.

Vučić je kazao da je prirodno kod nas da svoju državu najčesće kritikujemo i da ne razume tu dozu autišovoznima koja postoji, čak i da je sve kod nas najlošije ikako je obrnuto slučaj.

"Valjda će se to promeniti i ove i u godinama pred nama", istakao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vucko mali

pre 2 godine

Pa zbog toga djilasovci ce izgubiti na izborima.

Rada

pre 2 godine

Opozicija dok je bila na vlasti upropastila je u Srbiji sve sto se upropastiti moze. I sad opet pokusavaju na sve nacine da dodju na vlast. Ali narod nije slep. Odlicno vidi da jedino Vucic radi za dobro Srbije i za sigurnost buducih generacija koje dolaze.

Snezana

pre 2 godine

Za vodjenje drzave potrebna je inteligencija i znanje , nista se silom i urlanjem ne postize. Takve ljude treba lečiti .

Dasa

pre 2 godine

Opozicija okrece pricu kako njima odgovara! Kada bi ih pitali da li su nekad bili na vlasti, tesko da bi se setili.

Ivan Marković

pre 2 godine

Sretna vam Nova godina svima, ja sam gđica Ivan Marković iz Hrvatske, samohrana sam majka troje djece, radim kao medicinska sestra u (KBC Zagreb) imam 37 godina, ovo sam stvarno uzela sebi ove godine 2022. Moram obavijestiti širu javnost kako sam dobila pomoć od gospođe BOŽENE DOBRAŠIN. Tražio sam način da uložim u Hrvatsku sa svojom ušteđevinom pa sam vidio oglas za svjedočanstvo na sigurnom forumu, kontaktirao sam je i dala mi je točan ideal koji sam tražio, a srećom i ona je bila pravi zajmodavac koji je dao Zajam s kamatom od 3% s dobrom reputacijom. Dobio sam kredit od 25.000 eura na rok otplate od 10 godina, a otplata počinje tri mjeseca nakon što sam dobio kredit, pa sam kredit dodao teško zarađenom novcu za ulaganje. Iskreno, ovo je stvarno i odlučio sam to podijeliti ovdje, pa ako trebate zajam ili želite uložiti svoj novac, možete je slobodno kontaktirati putem e-maila: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com WhatSapp: +1347574180

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija