• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.01.2022

09:43

Na sledećim protestima se borite da Šolak kupi Liverpul, što da ne uzme bolji klub! Legitimno je da on i Đilas hoće još više para, ali narod to mora da zna!

Printscreen TV Pink

Politika

Na sledećim protestima se borite da Šolak kupi Liverpul, što da ne uzme bolji klub! Legitimno je da on i Đilas hoće još više para, ali narod to mora da zna!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin gostujući u Jutarnjem programu na TV Pink komentarisao je ulazak tajkuna Dragana Šolaka u fudbalski klub Sautempton iz Engleske

- Kada vidite ovog Šolaka koji je sada kupio fudbalski klub Sautempton u Engleskoj za 150 miliona evra. Kad sledeći put budete išli na proteste koje organizuju Đilas i Šolak, da znate za šta ćete da se borite. Borićete se da Šolak kupi Liverpul. Pa što, što da ne kupi bolji klub - istakao je ministar unutrašnjih poslova.

Vulin je dodao da je legitimno to što Đilas i Šolak žele da budu oš bogatiji, ali da bi narod to trebalo da zna.

- To je sasvim u redu, da Đilas i Šolak budu još bogatiji. To je njihova stvar, ali treba da znate za šta se borite, a borite se upravo za to.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
DULE

pre 2 godine

Da da treba se boriti za Đilasa i Solaka njima bas treba nisu dovoljno uzimali!

Gliga 55

pre 2 godine

Sad kad Djilas kupi Liverpul....ima da prestanu protesti.

Tara

pre 2 godine

Tek sada kada vidimo sta je sve Vucic uradio za Srbiju jasno je koliko je novca prethodna vlast otela narodu Srbije

Mln

pre 2 godine

Prosto je neverovatno da na racun gradjana Srbije izigravaju biznismene i da im niko nista ne moze.

Ana

pre 2 godine

To će se i desiti. Neće se zaustaviti on sa svojim drugom na ovome. Ukrašće oni još para, naći će načina. Bruka!

Ana

pre 2 godine

Aposlutno se slazem, dakle poruka onima koji podrzavaju bagru tajkuna Djilasa i Solaka koji se bahate nasim pokradjenim novcem, a ti tajkuni samo zele vlast da bi nastavili tamo gde su stali.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija