• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.01.2022

08:20

ĐILASOVSKE NOVINE BEZ STIDA I SRAMA: Republika Srpska je genocidna, paradržavna tvorevina!

Fotoilustracija/Beta/Tanjug

Politika

ĐILASOVSKE NOVINE BEZ STIDA I SRAMA: Republika Srpska je genocidna, paradržavna tvorevina!

Podeli vest

Gaženje i ponižavanje srpskog naroda se može pročitati samo u đilasovskim novinama koje su danas objavile da je "RS zločinačka i genocidna paradržavna tvorevina"

U skandaloznom tekstu đilasovskih novina navedeno je da je "devetojanuarska RS zločinačka i genocidna paradržavna tvorevina, a u Dejtonu je ona zbog prekida rata, morala biti na neki način legalizovana"

Đilasovci opet izmišljaju nekakvo "skretanje pažnje", SAD BESRAMNO OPTUŽUJU I NOVAKA! Insinuiraju da je ĐOKOVIĆ KUPIO POZITIVAN PCR test?!?

Dragan Đilas i Marinika Tepić otvoreno porčuju srpskom narodu da je Republika Srpska genocidna tvorevina i ne odustaju od beskrupulozne tvrdnje da su Srbi genocidan narod.

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ratko

pre 2 godine

Ovaj Đilas je bruka i sramota spskog roda kao i njegove kvazi novine.

Rade R

pre 2 godine

Ovakvi njihovi natpisi govore o tome da njih ustvari uopšte ne zanimaju izbori! Na ovakav način se uvlače u dupe onima spolja koji bi im nekako pomogli da dođu na vlast! A to "nekako" je neredima i krvoprolićem! ŽIVELA SRBIJA! ŽIVELA REPUBLIKA SRPSKA! ŽIVEO PREDSEDNIK SRBIJE ALEKSANDAR VUČIĆ! ŽIVEO MILORAD DODIK! I opet: NEK CRKNU DUŠMANI!

Nemanja

pre 2 godine

To je čovek koji nonstop radi protiv Srbije...

Jeka

pre 2 godine

Ovakvi natpisi po plaćenim tabloidima govore o tome koliko su Đilas i Marinika ostrašćeni u svojoj mržnji prema svim Srbima i koliko bi želeli vlast da unište Srbiju.

Goan

pre 2 godine

I na TV Nova BH su sve najgore pricali o Republici Srpskoj.

Goran

pre 2 godine

A kad su oni pa imali srama kao i njihov gazda Đilas!

Sale

pre 2 godine

Kakav gazda takve i novine nista bolje i ne mogu da budu!

Todor

pre 2 godine

Narod jasno sve vidi, pa će tako i da glasa na aprilskim izborima. Đikiju i Mariniki će biti dobro ako prebace cenzus od 3%!

micko

pre 2 godine

Ovo su neki novi komunisti i jugosluđeni !!! ko zna čiji su i šta su ...

Igor

pre 2 godine

Van svake pameti je na ovako gnusan način vređati sopstveni narod, ali ništa drugo i ne očekujem od opozicije.

Darko

pre 2 godine

Stvarno mi se više smučilo da slušam vređanje srpskog naroda. Opozicija uopšte obraz nema.

Vlada

pre 2 godine

Ne može da prođe jedan dan a da ovi žuti tajkuni ne ponižavaju Srbe... Toliko jadno i bedno ponašanje da nemam reči.

Mira

pre 2 godine

Opozicija svakim danom samo dokazuje da ne ne zaslužuje da vodi narod. Hvala im na tome.

Grada

pre 2 godine

Nekada je dovoljno samo pustiti ljude i videti šta imaju da kažu...

Milena

pre 2 godine

Pa ja ne mogu da verujem da neko ima ovoliko mržnje u sebi i da radi sve samo da ponižava i pljuje svakoga ko ima srpske gene.

Anastasija

pre 2 godine

Zna se da Djilas nikada nije ni podrzao Srbiju!Sve sto je radio,radio je protiv nas!Krao,lagao,varao narod,samo da bi sto vise strpao u svoj dzep!Zasto bi sada bilo drugacije?!

Marko

pre 2 godine

Nemam nijednu lepo rec za ovo bice. Ne mogu drugacije da ga nazovem jer covek nije to je sigurno. Pljuj samo i laj. Mi nismo ovce za sisanje, a ti ti pokazao ko si i sta si. Ugasio si i ti i svi tvoji pajtosi. Ovo je kap koja je prelila casu.

Hana

pre 2 godine

Đilas radi protiv interesa Srbije i nastavlju da je napadaju

Ana

pre 2 godine

Oni su totalno više bez ideja, stida i srama. Ništa pametno da napišu. Taktika im je očigledna, da opljuju po srpskom narodu da bi bili zapaženiji u očima svetskih sila. Ja drugo objašnjenje nemam.

Milanka

pre 2 godine

Gaženje i ponižavanje srpskog naroda se može pročitati samo u đilasovskim novinama koje su danas objavile da je RS zločinačka i genocidna paradržavna tvorevina sramno da sramnije ništa ne može biti.

Nada

pre 2 godine

Ne mogu da verujem da neko ima ovoliko mržnje u sebi i da radi sve samo da ponižava i pljuje svakoga ko ima srpske gene.Ne može da prođe jedan dan a da ovi žuti tajkuni ne ponižavaju Srbe. Toliko jadno i bedno ponašanje da nemam reči.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija