• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.01.2022

17:10

ĐILASOVSKI "DANAS" NAPAO ŽELJKA MITROVIĆA! Usledio brutalan odgovor vlasnika Pink televizije!

Promo

Politika

ĐILASOVSKI "DANAS" NAPAO ŽELJKA MITROVIĆA! Usledio brutalan odgovor vlasnika Pink televizije!

Podeli vest

Trebalo bi ja da sam princ apsurda i lovac na paradokse a ne vi, ali bože moj, sve više mislim da ću prestati da vam odgovaram na besmislena pitanja koja sve više liče na botovski vapaj nego na novinarska pitanja, odgovorio je vlasnik televizije Pink televizije, Željko Mitrović, na napade đilasovaca

Nisam vas zvao za izjavu kad je pokojni Lekić napravio "Vladalac", koje je bio već nacrtana, a ne crtana meta, nisam vas zvao  za komentar kad ste svakog dana na naslovnoj imali paziv na linč i njega i njegove familije ali i mene, nisam vas zvao za komentar kad ste me više puta javno streljali i botovima dali znak da me tako streljanog "izoveravaju". Možda ocekujete da javna politička bitka treba da bude ispunjena brutalnim lemanjem političkih protivnika koji sami sebi treba da vežu i noge i ruke!

To bih ja možda mogao ali samo kad bi sebi promenio pol, ali kako se to neće desiti, ne pada mi na pamet da menjam svoj uređivacki koncept! Zadržaću pravo da emitijem bar priloge i filmove koji ukazuju na crtanje meta jer je film samo o tome, a mete crtate vi, a ne ja ili mi.

Kako sad tek razumem da niste pogledali i razumeli ovaj film, rešio sam da vam ga pustim još desetak puta kako bi bio siguran da nema nesporazuma! Srdačan pozdrav! - poručio je Željko Mitrović 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 2 godine

Bravo gospodine Mitroviću! Treba ovim bahatim nasilnicima odgovoriti upravo činjenicama! Neka pogledaju film desetak puta pa će možda nešto i shvatiti! Ako je i to malo onda desetak puta dnevno, možda im nešto i dopre do mozga!? Jer njima do mozga ne dopire realan život! Zaslepljeni su mržnjom prema svemu što njima ne puni dodatno džepove, a i sa "moći" koju im daje novac! Misle, da zato što su opljačkali ogromnu količinu novca od građana Srbije, imaju neograničenu moć! Zato su "slepi kod očiju"!

doživotna robija za Rošavog i

pre 2 godine

Жекс се озонирао, и спремио за брутал ? Одличан озон, прва рука, чим је био тако бруталан ???

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija