• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.01.2022

16:50

Đilasovski mediji dali najveći dokaz objektivnosti Lovrekovićevog filma!

Politika

Đilasovski mediji dali najveći dokaz objektivnosti Lovrekovićevog filma!

Podeli vest

Nakon što je objavljen autorski film bivšeg učesnika pokreta Otpor, novinara i građanskog aktiviste Tomislava Lovrekovića koji prikazuje istinu o zaveri koja za cilj ima da sruši našu zemlju rušeći predsednika Vučića, mediji pod kontrolom lidera Stranke slobode i pravde su sada rešili da na sve načine pokušaju da ospore ono što je filmu prikazano. Međutim, uspeli su da urade sasvim suprotno


Na jednom đilasovskom portalu objavljena je vest pod naslovom “Čovek koji preti Đilasu i Mariniki hteo da veša Vučića”.

Jasno je da Mariniki i Đilasu niko ne preti, a to što je Lovreković zaista Vučiću pretio vešanjem, iz svojih ekstremnih ubeđenja, to je dokaz da ga za ovaj film niko nije platio, da mu niko ništa nije sugerisao i da je njegov film vapaj da se prestane sa javnim medijskim streljanjem porodice predsednika naše države.

Đilasovcima očigledno smeta što istina o njihovom delovanju napokon izlazi na videlo, te sada ovakvim očajnim postupcima žele da ocrne one koji razotkrivaju njihove laži i spletke. Ovog puta ne samo da su sami sebe demantovali, već su uspeli i da dokažu kako je autor filma apsolutno u pravu.

Podsećamo, Lovreković je u filmu, između ostalog, otkrio i ko stoji iza konstantnih napada dela opozicije i medija koji se nalaze pod njihovom uređivačkom kontrolom, na predsednikovog brata Andreja, sina Danila, oca Anđelka, pa čak i ćerku Milicu i mlađeg sina Vukana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sonja

pre 2 godine

Đilasovcima smeta što istina o njihovom delovanju napokon izlazi na videlo, te sada očajnim postupcima žele da ocrne one koji razotkrivaju njihove laži i spletke.

Tara

pre 2 godine

Smeta im što se odmotava klupko i otkriva istina

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija