• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

12.01.2022

21:53

VUČIĆ O NOVAKU: Ja ne vodim hajku protiv nevakcinisanih!

Tanjug/AP/Rojters

Politika

VUČIĆ O NOVAKU: Ja ne vodim hajku protiv nevakcinisanih!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je situaciju u vezi sa Novakom Đokovićem i njegov nastup na Otvorenom prvenstvu Australije

Prvi reket sveta se nalazi u Melburnu, gde je posle pet dana u migrantskom hotelu dobio priliku da izađe i na terenu otpočne pripreme za prvi grend slem u sezoni, pošto je sud prihvatio njegovu žalbu i vratio mu vizu. Ipak, konačnu odluku će doneti ministar za imigracije Aleks Houk, koji još uvek nije odlučio da li će iskoristiti mogućnost da mu uskrati gostoprimstvo i deportuje ga.

Prilikom gostovanja na Radio-televiziji Srbije, Vučić se dotakao odnosa sa Novakom.

- Mi se znamo dugo i ja to nikada nisam zloupotrebljavao, nisam hteo da tražim popularnost preko njega, ni tad a ni večeras. Dugo ne persiramo jedan drugome. Nisam siguran da je saglasan sa svim što ja radim, a nisam ni ja sa pričom oko vakcine, ali ta da radite. Tri puta sam se vakcinisao, ali ne spadam u ljude koji će da vode hajku protiv nevakcinisanih - rekao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sanja

pre 2 godine

Svi smo uz Novaka ma sta on radio. On je nas ponos i dika i moramo biti uz njega u ovim teskim trenucima. Nikako ne smemo drugacije da postupimo.

Ahab

pre 2 godine

Ko nije vakcinisan mora da bude svestan posledica a ne da svom snagom trazi izgovore.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija